Fijn baby verzorging producten

24 april 2017

Een babyhuid is kwetsbaar en heeft vlak na de geboorte nog geen volledige structuur en kan zich niet goed verdedigen tegen invloeden van buitenaf zoals zonneschijn, regen en wind. Doordat de opperhuid nog in ontwikkeling is, is de huid van een baby kwetsbaarder voor infecties en schimmels dan een huid van een volwassene omdat de beschermende zuurmantel nog niet helemaal aanwezig is. Daarom vraagt de babyhuid om een milde reiniging en baby zachte speciale verzorging tijdens het badderen in een babybadje. Iedere baby verdient tenslotte de beste en zachtste verzorging die er is.

verzorging-baby-producten-babylabel

Naïf travel set babyverzorging

Verzachtende bodylotion van Naïf

Toilettasje met schaapjes

Hydrofiele luiers met sterretjes

Baby zachte Aloë Vera verzorging

Grote baby washand Nijlpaard

Lekker badderen met de milky badolie

Roze toilettasje met wolkjes print

Aloë Vera box, eerste hulp bij huidproblemen

 

Milde en zachte baby verzorging

De huid van baby’s en kinderen is bijzonder delicaat. Het is nog in ontwikkeling en vereist speciale zorg. Om optimale bescherming te bieden, moet er milde en zachte huidverzorging worden toegepast. De milde en zachte producten van Naïf verzorgen baby’s van top tot teen en alles ertussenin. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De producten zijn van hoge kwaliteit, omdat jouw baby alleen het allerbeste verdient, natuurlijk.

Aloë Vera babyverzorging voor baby en mama

De Aloë Vera producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Ze zorgen voor een milde reiniging en zachte verzorging van de huid. De huidvriendelijke producten worden vervaardigd zonder minerale oliën en parabenen. Ze hydrateren de huid en voorkomen dat de babyhuid uitdroogt.

Tevens is er voor zwangere vrouwen en mama’s een heerlijke ontspannen mama massage balsem, voor de gespannen huid. De balsem garandeert een optimale verzorging en behoudt de elasticiteit en soepelheid van de huid. Het is ook uitermate geschikt voor babymassage. Voor de verzorging van luieruitslag en ruwe schrale plekjes is er een speciale box met Aloë Vera producten om de billetjes op een zachte en milde wijze te verzorgen, tevens is deze box met producten een eerste hulp kit bij allerlei, irritaties, wondjes en huidproblemen voor het hele gezin. Een absolute must om in huis te hebben. De dagelijkse verzorging van mama en baby is natuurlijk het aller belangrijkste!

Kijk hier voor meer babyverzorging tips en info >>

Toilettas van Elodie Details

Heerlijke badcape hoort ook bij fijne baby verzorging!

naaf-babyverzorging-babylabel

Handige Travelset van Naïf voor onderweg en vakantie

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Snoozebaby wereldwijd verkrijgbaar

Het Nederlandse babymerk Snoozebaby timmert flink aan de weg. De labelproducten die al in ruim vijftien landen te koop waren,...
borstkolf neno perfetto

Hoe fijn! Ik mocht de Neno Perfetto testen.

De Neno Perfetto is een elektrische borstkolf en is waterbestendig. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in bad kolven. Neno Perfetto heeft...
besparen op de babyuitzet

Tips om te besparen op je babyspullen

Geweldig om een kindje te verwelkomen in je gezin. Het komt alleen wel met de nodige kosten. Het Nibud heeft...