FENDI Kids en Ergobaby creëren samen een exclusieve, ergonomische draagzak

15 november 2023

Oktober 2023 – FENDI Kids kondigt met trots haar nieuwste samenwerking aan met Ergobaby, het bekroonde Amerikaanse merk dat gespecialiseerd is in de creatie van ergonomische draagzakken. Deze unieke samenwerking brengt twee bedrijven samen die bekend staan om hun vakmanschap en aandacht voor detail: het resultaat is een unieke draagzak die de kenmerkende visuals van FENDI combineert met het praktische ergonomische ontwerp van Ergobaby. 

Het toppunt van functionaliteit

De Ergobaby x FENDI Kids Omni™ Breeze Draagzak is het toppunt van fashion-forward functionaliteit. De zak is zorgvuldig gemaakt met de iconische FF logo print in de kenmerkende tabakskleur en combineert de FENDI stijl met het bekende ontwerp van Ergobaby. De gele details en het gelijk gekleurde FENDI Roma-logo op het afneembare zakje, maken de draagzak overduidelijk FENDI.

Deze draagzak biedt alle draagopties die je nodig hebt!

De kenmerkende Omni™ Breeze Draagzak is opnieuw bekeken voor deze samenwerking. De zak biedt alle draagopties die een ouder nodig heeft als de baby groeit, van pasgeborene tot peuter, waarbij de baby dicht bij de draagzak blijft en de handen vrij zijn. De Ergobaby x FENDI Kids Draagzak heeft vier verstelbare draagposities – voorwaarts met gezicht naar u toe (vanaf de geboorte), voorwaarts met gezicht van je af (vanaf ca. 5 maanden), heup dragen (vanaf ca. 6 maaden) en rug dragen (vanaf ca. 6 maanden) – en heeft ook een privacy-kap voor bescherming tegen de zon en voor borstvoeding. De kruisbare schouderriemen en de gevoerde lendensteun van de draagzak zorgen voor extra rug comfort, terwijl de geïntegreerde zijvakken gebruikt worden om alle benodigdheden bij de hand te houden.

De exclusieve draagzak is verkrijgbaar vanaf 5 oktober 2023 op fendi.com en in geselecteerde boetieks en verkooppunten wereldwijd.

– Dit is een persbericht –

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...