online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykleding feetje, feetje babykleding

Published on april 5th, 2018 | by Karen

0

More Milk please 🍼FEETJE

Hold your breath! Want we hebben weer een nieuwe voorjaars- en zomercollectie gespot van een all time favoriet merk bij alle mama’s to be. En dat is niets voor niets, want ook de zomercollectie van Feetje is een hele fijne collectie! Feetje blijft ijzersterk in het super lieve en hoge knuffelbaarheid factor. Hoog gehalte aan “wat lief”, “te cute” en “schattig” verzekerd! Een zomer zonder nautische thema’s is geen zomer. Dus alle hens aan dek voor hongerige haaien en chique strikjes allover voor de kleine Mademoiselle.

Feetje babykleding

Wij zijn blij met Feetje deze zomer, zeker omdat ze elke collectie onderverdelen in de allerkleinste  (maat 44-50 t/m 68) en iets grotere baby’s (maat 56 t/m 86). De newborn collectie is – super handig- gender neutraal. Ideaal voor als je het geslacht nog niet weet! Het thema is Milk en het bewijst dat zwart super cute staat.

Babycollectie Feetje

De babycollectie is wel opgedeeld in een jongens en meisjes variant. Voor de baby boys staat deze zomer het thema ‘Nice to eat you’ centraal staat. Blauw en wit voeren de boventoon en dan met een tintje van de marine. De bretonse streep en stoere haaitjes maken het af! Het is toch heerlijk om jouw kleintje zo aan te kleden?

Voor de babymeisjes bestaat de collectie uit stoere broekjes, shirtjes, vestjes, schattige jurkjes en leuke mutsjes. Allemaal in het thema ‘Petite Cherie’. Want die kleine meisjes zijn om op te vreten of niet? Ik houd van de basiskleuren zoals blauw en wit, dat staat ook elk kindje. Het geeft een kleintje ook een schattige uitstraling, maar tegelijkertijd ook stoer en fris.

Naast de nieuwe collectie en de altijd verkrijgbare basics staan er ook wat fijne jogg denims in se shop. & NOS ) Deze trendy items kunnen bij veel thema’s gecombineerd kunnen worden.

Laat jouw kleintje ook stralen in een van de nieuwste items van Feetje!

Je shopt de Feetje zomer items nu o.a. bij

Olliewood

meer babykleding inspiratie >>

 

Tags: , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑