Fashion voor de mini’s by Anouk Matton

11 augustus 2022

Retour Jeans lanceert exclusieve mini collectie samen met power woman Anouk Matton voor seizoen FW22. De collectie is voor boys en girls van 6 maanden tot 4 jaar en heeft invloeden vanuit alle uithoeken van de wereld. Prachtige fashion voor de mini’s gemaakt door Retour Jeans in samenwerking met Anouk Matton.

retour jeans mini

Business woman

Naast dj, zangeres en influencer is Anouk Matton een ambitieuze business woman met een eigen cosmeticalijn. Hoewel ze een druk leventje gewend is, staat ze nu misschien wel voor de grootste uitdaging tot nu toe: mama zijn van haar zoontje London Takis Thivaios in haar drukke leven samen met Dimitri Vegas. Al vele jaren staan ze samen in de top 50 beste dj’s van de wereld en met zijn drieën vliegen ze de hele wereld over.

Life is a song, sing it! By Anouk Matton

Als nieuwe mama stroomt Anouk Matton over van de inspiratie en heeft dit samen met Retour Jeans omgezet in een collectie voor de mini’s waarin haar passie voor muziek volledig terugkomt. Met deze exclusieve mini collectie wil ze alle moms inspireren om te genieten van het leven en kostbare tijd samen met de kleine extra te waarderen. Haar motto is dan ook “Life is a song, sing it! – Mijn hele leven staat in het teken van muziek maken, ik probeer er elke dag een feestje van te maken”.

Mix & Match

De collectie voor de meiden bestaat uit een warm kleurenpallet. Nude tinten met een vleugje roze voor de girly look. Verder zien we leuke printjes en warme zachte stofjes. Bij de jongens zien we vooral diepe kleuren als groen en blauw met een touch of soft orange. Ook hier komen prachtige printjes in de stof terug zoals de streepjes en de ruitjesmotief. Een collectie om volop onderling te mixen en matchen tot het de ultieme stoere look!

De nieuwe wintercollectie van Retour Jeans X Anouk Matton is nu te bewonderen in de shops. Heb jij al een favoriet item gezien?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...