Stap voor stap met Falcotto

9 november 2015

Nour en ik mochten héle mooie Falcotto schoentjes reviewen, én wauw wat zijn ze mooi! Een soepel elegant grijs leren veterschoentje met zwarte stippen en een harige buitenkant.

Toen ik de schoentjes aan Nour liet zien, zei ze gelijk; “voor mij mama?” “Ja, die zijn voor jouw meisje, mooi hé.””Meenemen naar vriendinnetje, laten zien..” zei ze. “Ja natuurlijk mag je dat! Die zal ze ook wel heel mooi vinden. Zullen we ze dan maar snel aantrekken?” “Já mama!”

Ze was er zo blij mee, vol trots liet ze ze aan me zien. Lief! “Hoe hard kan jij ermee rennen, Nour?” Nou en daar ging ze door de huiskamer. “Kijk mama zo!!” Echter later die dag moesten deze geweldige schoentjes ook weer een keertje uit….  “Nour” zei ik, “nu doen we de schoentjes even uit.” “Neeeeee mama!!” (Ik ben 2 en ik zeg NEE)

De schoentjes voelen heel licht aan en zijn van 100% kalfsleer gemaakt. Ze zijn super flexibel zodat Nour goed haar voetje kan bewegen tijdens het lopen. De rubberen buitenzool zorgt ervoor dat ze een goede grip heeft op iedere vloer. Het binnenzooltje voelt ook zacht aan en volgens Nour zitten ze ook lekker aan haar voetjes. Ze doet ze in ieder geval graag aan. Wij vinden ze geweldig en een fijne bijkomstigheid is dat ze ook goed zijn voor Nour haar voetjes die nog volledig in de groei zijn.

Bedankt Falcotto!

Falcotto kinderschoenen, falcotto schoentjes

Naturino Falcotto schoentjes

Naturino Falcotto is het perfecte merk als je op zoek bent naar kwaliteit en een ideale pasvorm. Bovendien zijn de schoentjes een plezier om naar te kijken met de vrolijke modellen, kleuren en prints. Op de zijkant een metalen applicatie met de letter “F” en de binnenkant is gevoerd met leer. De rubberen anti-slip zool is extreem flexibel en dus perfect als eerste loopschoentjes. De samenwerking van Italiaanse schoendesigners met specialisten in podologie en pediatrie heeft ervoor gezorgd dat Naturino de perfecte pasvorm heeft kunnen ontwerpen voor groeiende kindervoeten. De speciale binnenzool die ieder schoentje heeft, garandeert dan ook het beste comfort. 

Falcotto kinderschoenen, hippe loopschoentjes, babylabel, babyschoentjes

Falcotto schoenen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....