Even samen kind zijn!

28 maart 2016

Ok.. Uitpuilende tas mee, kids in de auto en op weg naar ‘Ballorig’. Je moet wat op een droevige regenachtige dag met een peuter die zowat tegen het plafond stuiterd. Mijn vriendin belde mij op met hetzelfde gevalletje. We gaan ze even gezellig los laten! Met Monique Smit door de speakers deinen onze twee prinsesjes op ’twee kleine kleutertjes’ mee tot we aangekomen zijn op onze bestemming. Liv en Tess lopen met een versnelde pas naar de ingang.

Bij de kassa moeten we even wachten,  het is druk. De poortjes worden na betaling geopend, maar de meiden drukken zich zowat erdoorheen voordat dat gebeurd. Het poortje gaat open en ze rennen als twee ongecontroleerde chimpansees die voor het eerst buiten komen de ruimte door. Hun koppies gaan alle kanten heen en kijken waar ze als eerst op zullen gaan klauteren. Wij moeders zijn snel aan het scannen waar plek is. De meiden stormen met jas en schoenen nog aan op de ballenbak af. Hoooo! Even wachten.. Oeps te laat, ik moet Liv al tussen de ballen vandaan vissen.

Snel alles uit en gauw een plek veroveren. Gauw installeren ook wij en ik trek mijn schoenen uit. Oh tuurlijk,  ik heb niet over de keuze van mijn sokken nagedacht en ik sta daar met mijn dikke Hello Kitty sokken met hartjes,  welja! Ik huppel achter Tess en Liv aan, mijn vriendin volgt. Stiekem word ik zélf enthousiast als ik al die springkussens, ballenbakken en trampolines zie. Ik en Liv nemen een duik en komen neer op het springkussen. Heerlijk dit. Liv en Tess vinden het fantastisch!

Ik banjer overal doorheen en achtervolg Liv die schaterlacht wanneer ik zeg dat ik haar kom grijpen, ik moet zelf ook lachen. Na een poos gaan we even wat drinken en eten. Allerlei geuren zweven door de ruimte. Ik kom terug met patat en poffertjes. Vandaag mag het 😉

Liv heeft de poedersuiker in haar wenkbrauwtjes zitten en ik plak aan alle kanten,  wat geeft het ook. Het is super gezellig,  meiden onder elkaar. Ik kijk om mij heen en wat opvalt is dat 90% van de ouders op tablet,  telefoon of boek in hun hand hebben. Ik snap het … even een momentje voor jezelf, even rust. Maar, ik ga nog even heeeeel erg genieten op de trampoline met mijn poppetje! Ik heb ook nog een excuus, ze is nog zo klein, maar dan nog … Ik kan zo ook nog even kind zijn.

People,  slow down! Ik blijf het zeggen: GENIET! Het gaat al zo belachelijk snel …

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van meisjeskleding

Baby musthaves – Deze spullen zijn super handig!

Er zijn zoveel spullen te verkrijgen voor baby’s maar wat zijn nu echt de baby musthaves. Het allerbelangrijkste is dat...
DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...