Rondje Negenmaandenbeurs

26 februari 2018

Mijn ervaring Negenmaandenbeurs. Ik wist nog even niet zo goed wat ik ervan verwachten moest. Het beeld van de huishoudbeurs had ik vooral nog in mijn hoofd zitten, inclusief het gevoel van al die trolley’s over mijn tenen. Er moest dus wel een beetje moed verzameld worden om deze babybeurs te betreden.

Ervaring Negenmaandenbeurs

Samen met een vriendinnetje zijn we op pad gegaan, op zaterdag door Amsterdam. Wat was het druk! Na eventjes in de file gestaan te hebben,  de auto te parkeren en de drukte bij de ingang overleefd te hebben, liepen we eindelijk op de Negenmaandenbeurs. Die je overigens heel snel kon herkennen aan de overgang van trolley’s naar kinderwagens en bolle buikjes. We kwamen binnen in een hal met wat kleinere shops, fijn om te beginnen en direct al leuke slofjes kunnen kopen voor Senn met een beurskorting. Wat overigens ook erg verleidelijk is; werkelijk elke stand had wel kortingen of leuke aanbiedingen! Het is dus aan te raden om met een lijstje heen te gaan als je niet te veel wilt kopen 😉. Ik had in ieder geval voor mijzelf bedacht dat ik rompers en slofjes moest hebben, dat zou vast lukken.

Acties op de Negenmaandenbeurs

Na de eerste hal verkend te hebben, besloten we toch maar gebruik te maken van de kluisjes die er stonden. Het was zo’n gesleep met die winterjassen, dus even de handen vrij. In de tweede hal kon je de wat grotere merken vinden als Zwitsal, Baby-Dump en Hero. Bij die laatste was trouwens een enorm leuke actie. Hier kreeg je bij aankoop van twee pakken Hero voeding een voucher waarmee je jouw eigen speelgoedopbergzak (lekker woord) kan maken van Bulbby. Ik was direct verliefd! Maar helaas niet voor ons, aangezien Senn een koemelkallergie heeft en deze voeding dus niet kan drinken. Voelde me toch een beetje buitengesloten, maar ze zijn wel leuk hè!? (foto header)

Shopping time!

ervaring negenmaandenbeursBij de stand van de HEMA heb ik drie leuke rompertjes gekocht, niet perse een beursactie, maar ik was er nu toch. Daarbij is de nieuwe collectie echt zo leuk! Ook was er veel van Nijntje te vinden in de RAI, super leuk, ik ben echt fan van dat konijntje. Er was een complete stand ingericht met Nijntje spelletjes, knuffeltjes en boeken, ik heb mezelf weten in te houden. Met slechts één foto ging ik daar weer weg 😉. Wel heb ik mij nog uitgeleefd bij de stand van De Kleine Keuken, fijne producten met zo min mogelijk troep erin voor onze ukkies. Vrijwel alles is koemelkvrij, dus ik kon mijn lol op!

Nieuwe producten

Vlakbij deze stand was de stand van Bambyo Products, een shop met bio afbreekbare luiers en billendoekjes en nog een aantal hele fijne verzorgingsproducten. Hier hebben wij een tijdje staan kletsen met de vrouw die op deze stand werkte en wat een goed initiatief zeg! Zijn streven naar een zo’n duurzaam mogelijke kring van ‘afval’ wat allemaal afgebroken kan worden door de natuur zelf. Het uiteindelijke streven is om luiers te maken die 100% afbreekbaar zijn en voor nu zijn zij al lekker op weg met luiers die voor 70% afbreekbaar zijn, fijn! Ik kan mijzelf altijd wel vinden in deze initiatieven. In de winkel betaal je misschien meer voor deze producten, maar daarbij draag je wel bij aan een fijnere en betere wereld voor je kleintje. Dus als je het kan missen, zeker doen.

ervaring negenmaandenbeurs

Druk

Uiteindelijk moesten we even een pauze nemen om een lekker broodje te eten, die echt goddelijk was! Het was wel even zoeken naar een fijn tentje daarvoor, overal was het echt druk. Toch mochten we niet klagen voor een zaterdagmiddag, het had echt veel erger kunnen zijn. Na het broodje kwamen we al snel tot de conclusie dat we eigenlijk wel alles gezien hadden en besloten we terug te gaan naar huis. We hebben ruim 3 uur rond gelopen op de Negenmaandenbeurs en hebben alles rustig kunnen zien en beleven, ik vond het qua tijd echt net mooi. Qua gratis dingetjes heb ik niet perse veel meegenomen. Twee luiers om te testen (Zwitsal en Bambyo), een paar tijdschriftjes en een olie voor de mamahuid.

Ik denk zeker dat ik volgend jaar weer heenga, al is Senn dan natuurlijk alweer ruim 2 jaar en niet perse meer een baby. Toch denk ik dat het dan evengoed erg leuk is!

Wij zijn benieuwd: hoe was jouw ervaring Negenmaandenbeurs? PS: online kun je bij wehkamp de beursaanbiedingen ook bekijken!

ervaring negenmaandenbeurs

ervaring negenmaandenbeurs

ervaring negenmaandenbeurs

Mijn ervaring Negenmaandenbeurs

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...