It’s all in the Elodie Details

8 februari 2018

Het begon ooit, zo’n 12 jaar geleden, met stijlvolle speenkoorden. En vandaag de dag is Elodie Details een toonaangevend merk van hedendaags design voor baby’s. Want waarom kunnen babyproducten geen stijlvolle en leuke accessoires zijn? Dat dacht een Zweedse mama na de geboorte van haar dochter (je raadt het al) Elodie.

elodie detailsWij zijn in ieder geval helemaal verliefd op de prachtige nieuwe speeltapijten uit de Gilded Garden collectie. Dit speeltapijt van Elodie Details garandeert een zacht en veilig speelplekje. Dankzij de vulling verzacht deze speelmat baby’s eventuele valpartijtjes. Kan je ook heel leuk gebruiken in combinatie met een tipi tent van Nobodinoz. Deze unieke print is verkrijgbaar in twee kleuren.

Elodie Details

Elodie Details schreeuwt mode. Het merk is pure luxe. Verwennerij voor baby én mama. Elk product is meer dan een gebruiksvoorwerp dat je elke dag nodig hebt, het vertelt iets over wie je bent. Mix en match zoveel je zelf wil, de prints worden namelijk telkens doorgetrokken door het hele gamma. Van fopspenen en speenkoorden, tot kinderwagens en wandelwagenaccessoires – allemaal met een uniek gevoel voor stijl.

En als mama kan je je  hart ophalen met de zwarte Black Brilliant luiertas van Elodie Details. Want die is niet alleen handig voor onderweg, hij ziet er ook nog eens erg hip en trendy uit! De verschoningstas heeft de look and feel van een normale handtas maar heeft alle functionaliteiten van een praktische luiertas. Zelfs goed door papa te gebruiken!

Het Zweedse design merk heeft een zeer ruim aanbod in producten, zoals mooie slabbetjes, muziekmobiles, opbergmanden, voetenzakken, mutsjes en spenen. Een assortiment wat zo uitgebreid is en een waar je niet uitgekeken op raakt. Je moet ook zeker even een kijkje nemen tussen de badcapes, slabbertjes en de buggy’s. Zelfs de accessoires voor de buggy’s – denk aan parapluutjes en zitkussentjes – mogen niet ontbreken. Het is allemaal even fenomenaal mooi!

Je shopt de prachtige design producten van Elodie Details bij De Gele Flamingo.

Elodie details

elodie details

elodie details

elodie details

elodie details

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...