Hip Hip Hooray!

28 januari 2016

Ik kan nog steeds niet begrijpen dat de babytijd echt zo snel voorbij gaat. Nog even en wij vieren alweer de eerste verjaardag van mijn kleine man! Aan de ene kant gek want dit is echt ons laatste kleintje. Maar andere kant vind ik het ook heel fijn. Want stukje bij beetje wordt het zoveel makkelijker.

Met een zus van 7 en een broer van bijna 5 is het ‘wat geven we als verjaardagscadeau’ vraagstuk een soort mission impossible geworden. Misschien wordt het deze leuke loopauto. Met kleding heb ik tenslotte iets minder moeite. Bij ons is het inmiddels de gewoonte om voor ieders verjaardag een speciale outfit aan te schaffen.

Speciale dag deze eerste verjaardag

En daar springen veel shops tegenwoordig op in. Er zijn leuke gepersonaliseerde items verkrijgbaar, zoals caps, shirts en zelfs tassen en schoenen, waarop je de naam van je kleintje of een speciale tekst kunt laten zetten voor die bijzondere dag. Veelal in zwart, wit en grijs. Super stoer voor een jongen die op die dag officieel een dreumes is geworden. Al deze shirtjes zijn makkelijk te combineren. Dus je draagt er gewoon een mooie legging, harembroek of jog denim bij. En natuurlijk bewaar je dit shirtje voor later, dan kun je nog eens denken aan de eerste verjaardag. Toch wel heel speciaal!

Eerste verjaardagsjurk

Maar deze shirtjes zijn ook erg leuk voor een meisje om bijvoorbeeld te combineren met een tutu rokje of een speciale verjaardagsjurk. Een beetje prinses en een beetje edgy. Combineer dat vervolgens met kniekousen en toffe gympen en ze is klaar om haar feestje te rocken.

En als je het echt heel erg zonde vindt om een shirt aan te schaffen voor slechts één dag dan zijn een aantal van deze shirts ook nog geschikt voor de verjaardag van papa & mama, opa & oma etc.

Nu nog de slingers en ballonnen ophangen en het feest kan beginnen!

eerste verjaardag
1. T-shirt met naam of tekst naar keuze

2. Stoere pet met naam naar keuze

3. Village speelkleed

4. Rock this day pet

5. Retro loopauto

6. Smily! Houten camera

7. Hip Hip Hooray ballonnen

eerste verjaardag, eerste verjaardag cadeau

Geweldig cadeau voor de eerste verjaardag van een meisje is deze poppenwagen / loopwagen

Baby 1 jaar – Cakesmash >>

Lees meer tips om de eerste verjaardag heel speciaal te maken >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...