hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Feest eerste verjaardag baby

Published on oktober 12th, 2018 | by Karen

0

HELP! Wat te doen met dé eerste verjaardag?

Eerste verjaardag baby. Jeetje, ik weet nog goed dat ‘ie ineens heel snel naderde. Als je kindje zes maand is geweest begin je er misschien al over na te denken (call me crazy, dat deed ik wel). Hallooo, dat eerste half jaar is zo snel gegaan. En dat tweede half jaar gaat misschien nog wel sneller! Lekker cliché, maar de tijd vliegt en opeens is je baby één jaar! Hoe pak je zo’n eerste verjaardag nou goed aan? Met onze tips natuurlijk 😉.

Tips eerste verjaardag baby

Wil je inspiratie opdoen voor het eerste verjaardagsfeestje? We hebben een paar tips voor je, party time!!

  • Bij elk feestje begin je bij de uitnodigingen. Zonder mensen geen feest! Wat erg leuk is om te doen, is een cake smash! Je kleintje mag even lekker smeren en je hebt meteen leuke foto’s als herinnering.
  • eerste verjaardag babyEen fotoslinger van zijn/haar eerste jaar is ook erg leuk. Hang deze op in huis zodat iedereen deze terugblik van 13 foto´s (maanden) van je baby kan zien. Wat is het toch hard gegaan!
  • Dé speciale verjaardagsoutfit of verjaardagsjurk heb je misschien al even in huis. Nog niet? Dit hoort er natuurlijk wel bij! Je hebt super leuke babykleding met teksten en cijfers om deze dag extra feestelijk te maken. Ook leuk voor later om te bewaren als herinnering!
  • Hét cadeau! Wedden dat je kleintje veel cadeau’s en veel speelgoed krijgt op de eerste verjaardag? Maak daarom een lijst en vraag specifiek iets aan een van de genodigden. Wat als ouder(s) zelf erg leuk is om te geven is bijvoorbeeld een loopfiets, een poppenwagen of een ballenbad!

Versiering!

Een feest wordt natuurlijk nog specialer met mooie feestversiering. Speciaal voor de eerste verjaardag baby kies je een mooi (kleur) thema. Helemaal gaaf zijn de ‘Happy 1st birthday’ slingers in blauw of roze.

Neem eens een kijkje bij De Gele Flamingo, waar je dus heul veul vindt voor die speciale eerste verjaardag.

eerste verjaardag baby

Tags: , , , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑