Een nieuwe outfit met laagjes by Tumble ’n Dry.

17 december 2022

De dagen worden kouder, het zonnetje schijnt heerlijk naar binnen. Het voelt als een echte heerlijke en gezonde winterdag. Meteen een goed moment om Maé haar nieuwe outfit aan te geven, deze bestaat namelijk uit laagjes.

Kleine fashionista in Tumble ’n Dry

En dat niet alleen, ze gaat ook zeker de show stelen. Wat staat deze set haar mooi. Toen ik de trui met het vosje erop zag moest ik ook echt een beetje aan Maé denken, ze is slim en ook ondeugend en dat is een vosje ook. Je zult wel denken wat is dit voor gekke reden om dan die trui uit te zoeken. Maar echt ik vond het helemaal bij haar passen. De kleuren die ik nu heb gekozen kleuren haar goed in het gezichtje en toch passen ze erg goed bij de tijd van het jaar. Zo heb ik dus een roze sweater uitgekozen met het wel bekende vosje erop, een longsleef met streepjes zodat deze leuk een beetje onder haar sweater uit komt en een legging waar alle kleuren in terug komen. Oh en tegen de kou een heerlijke warme sjaal!

Baby i’ts cold outside, tijd voor laagjes..

In de praktijk leert dat je tegen kou heel goed kan kleden, het is belangrijk om laagje aan te trekken. Maé heeft nu bijvoorbeeld een romper aan met korte mouwen, soms lange mouwen. Maar goed voor nu heb ik gekozen om haar korte mouwen aan te geven en daarover een longsleeve en dan pas daarover haar trui. Zelf vind ik dit een leuk detail omdat als ik de mouwen omsla een leuk printje eronder vandaan zie komen. Zo kun je namelijk makkelijk haar outfit af stijlen en mocht ze het dan warm hebben kunnen we in elk geval laagjes uittrekken.

Gelukkig heeft ze het niet snel koud of warm dus dat scheelt een hoop. Met broekjes vind ik het dus echt lastig. Hierbij kun je natuurlijk geen laagje aantrekken en wat doe je dan? Ik kies er dan voor om een wat dikkere legging aan te geven. Spijkerbroekjes geef ik Maé nog niet aan omdat ze zich nog veel over de grond verplaatst door te kruipen. En eerlijk dan wil je ook geen spijkerbroek aan hebben toch?

Tof, maar toch comfortabel.

Ik vind het daarom belangrijk dat ze dus nu warme legging aan krijgt, maar waar ze wel heerlijk in kan bewegen. Zeker omdat Maé echt een druktemaker is en best wild kan zijn moet ze goed vooruit kunnen. En echt ik ben blij verrast, het stofje is ontzettend zacht, maar het geeft wel de bescherming tegen de kou. Dit vind ik echt heel belangrijk omdat ze toch nog veel kruipt en wij geen vloerverwarming hebben dus de vloer binnen is toch wat kouder. Ook zit er voldoende rek in waardoor ze zich echt voort kan bewegen.

Ik denk ook dat ik dit echt een must vind, kleding moet goed zitten maar ook dat ze zich er vrij in kunnen bewegen.

Dubbel en dwars waard.

Mijn conclusie is dus dat ik een lievelingsmerk erbij heb gekregen voor beide meiden overigens. De kleding van Tumble ’n Dry valt mooi op maat en ik zou zelfs een maatje groter voor Maé kunnen bestellen zodat ze het iets langer door kan dragen. Maar echt voor nu is het helemaal prima. De pasvorm is ook goed, Maé heeft heerlijke billen en bovenbeentjes en vaak zitten broekjes of één legging wat strak, maar nu totaal geen last van. Wat ik fijn vind is dat er nog drukknoopjes zitten bij zowel de sweater als de longsleeve, vind dit ook een must! Maé vind aankleden niet altijd leuk en zeker als ik haar hoofd door een klein gat moet persen is dat best een uitdaging dus zo met de knoopjes gaat het lekker snel en hoeft ze niet te mopperen!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...