Een mooi cadeau voor mama

23 november 2022

De Sinterklaas staat meestal grotendeels in het teken van onze kids maar laten we vooral onszelf ook niet vergeten. Verwen je zelf eens met een mooi cadeau bijvoorbeeld een sieraad en nog mooier als het sieraad persoonlijk is of een bepaalde betekenis heeft. Bij KAYA verkopen ze prachtige sieraden voor leuke prijzen.

kaya sieraden baby moeder mama

Ik mocht een mooie set uitzoeken bij KAYA en dat is tevens een prachtig cadeau voor pakjesavond. Want mama’s als we onszelf niet in het zonnetje zetten, wie doet het dan? Na even rondgeneusd te hebben op de website was ik er al vrij snel uit. Aangezien ik al een aantal gepersonaliseerde kettinkjes heb ging ik opzoek naar iets anders wat ik daar eventueel wel mooi bij kan combineren.

Geboortesteen sieraden zijn een mooi cadeau

Waar mijn oog al snel op viel zijn de sieraden met een geboortesteen. Bij elke maand hoort een geboortesteen en dat vind ik een mooie gedachten bij het uitzoeken van een sieraad. Een setje ringen met de geboortestenen van mijn meiden leek me dan ook een heel mooi geschenk. Mijn meiden zijn in de maanden Augustus, April en Oktober jarig daarbij horen de stenen Peridot, Diamant, Rozenkwarts. Samen vormen ze een prachtig setje. Hieronder vind je de uitleg van de stenen bij de juiste maand.

Januari – Granaat; brengt vertrouwen, vriendschap, wilskracht en meer energie. Het moedigt geloof en eerlijkheid aan.
Februari – Amethist; helpt je om helder na te kunnen denken en mentaal alert en scherp te worden.
Maart – Aquamarijn; helpt je om minder zenuwachtig te worden en brengt liefde, hoop en blijheid.
April – Diamant; zorgt ervoor dat je je moedig, onverslaanbaar en gezond voelt.
Mei – Smaragd; zorgt voor een goede toekomst, trouw en liefde.
Juni – lichte Amethist; ondersteunt bescheidenheid, vrede en schoonheid.
Juli – Robijn; zorgt voor geluk, vriendschap, kracht en enthousiasme.
Augustus – Peridot; succes, vrede en liefde.
September – Saffier; staat voor loyaliteit, rust, geloof, wijsheid en waarheid.
Oktober -Rozenkwarts; moedigt hoop, creativiteit, vrede en onschuld aan.
November -geel Topaas; staat voor wijsheid, moed, oprechtheid en warmte.
December – blauw Topaas;  zorgt voor blijdschap, een goede toekomst en geluk.

Persoonlijke sieraden

Naast de ring viel mijn oog ook op een mooie armband met initialen. Voor mij sprong de ‘Cubes’ armband er het meest uit. De blokjes kun je naar wens laten graveren met een letter. Je kunt ook nog kiezen of je de armband in sterling zilver of verguld wilt hebben. Vol trots draag ik de armband met de initialen van mijn meiden nu om mijn arm. Precies daar waar ik ze ook heb vastgelegd met een tatoeage van geboortebloemen. Een mooie match!

Wist je dat…..

Naast geboortestenen bestaan er ook heel bijzondere geboortebloemen? Elke geboortemaand heeft een unieke geboortebloem met bijzondere betekenis. Nou kun je natuurlijk een bosje rozen (juni) of chrysanten (november) in huis halen, maar deze bloemen zullen na een weekje verwelken. Dankzij KAYA kun je jouw geboorte bloem echter voor altijd met je mee dragen. Stel zelf een boeket samen met de geboortebloemen van je geliefden en doe jezelf een blijvend bosje bloemen cadeau. Natuurlijk kun je ook een boeket voor een ander samenstellen. Zo sta jij op die verjaardag of babyshower met een wel heel uniek bosje bloemen voor de deur!

Kaya sieraden voor moeder en kind

Wat natuurlijk ook super leuk is om cadeau te doen of te krijgen is een armband die je samen met je kleine meisje kunt dragen. Een moeder-dochter armband (ook verkrijgbaar voor moeder-zoon en vader-zoon) om jullie liefde te symboliseren, dat is toch helemaal leuk.

Ben jij er al uit wat je jezelf cadeau gaat doen? En vergeet ook niet om even tussen de schattige baby sieraden te neuzen want daar vind je vast nog iets moois voor je kleintje.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

keuken

3x tips voor een keuken met klasse

Er is geen plek in huis die zo veel karakter kan uitstralen als de keuken. Het is de plek waar...
Beeldje-van-de-zwangerschap

Leg jouw zwangerschap vast met een 3D zwangerschapsbeeldje

Echo’s van je kindje in je buik, geboortekaartjes, een babyshower of de eerste foto’s van dat kleine wondertje. Er zijn...
img (2)

Style your baby bump in deze hippe zwangerschapskleding

Hippe zwangerschapskleding is er eigenlijk niet denk je wanneer je zwanger bent. Maar wanneer je goed kijkt zijn er zeker...