De Easywalker Miley, de vederlichte buggy

13 november 2020

Ben je moeder geworden of sta je op het punt van bevallen? Dan weet je dat er veel verschillende items aangeschaft moeten worden. Van de inrichting van je babykamer tot aan rompertjes, doekjes en zachte lakens. Maar ook een lange lijst onmisbare items als speentjes, een box en handige buggy. Een buggy is niet een prettig vervoersmiddel voor je kleintje, maar ook heel handig voor jou. Deze handige wendbare wagen is prettig voor de stad en als je veel in- en uit de auto moet stappen. Een goed voorbeeld van een handige buggy is de Easywalker Miley. Deze buggy is zeer licht van gewicht waardoor je ‘m met één beweging kunt opvouwen tot een klein formaat pakketje. En daarbij wordt bij deze buggy een handige schouderband meegeleverd.

Gemakkelijk op reis en overal mee naar toe te nemen

Een van de grote voordelen van de Easywalker Miley is dat hij gemakkelijk is op te vouwen tot een klein pakketje. Vervolgens kun je de ingebouwde hoes om de wagen heen doen en deze gemakkelijk over je schouder dragen met de geïntegreerde schouderband. De buggy weegt slechts 7 kilo en is dus goed te tillen. Je kunt de wagen door middel van het automatisch in-en uitklapsysteem letterlijk met één druk op de knop in-en uitklappen. Dit kan zelfs met één hand. Dit is vooral erg handig als je hem bijvoorbeeld vaak meeneemt in de auto. Ook op reis is het heel fijn dat je hem zo snel in-en uit kunt klappen. Zo sta je niet te stunten met opvouwen als je met het openbaar vervoer gaat en heb je altijd één hand vrij.

Zacht en comfortabel

De bandjes van de gordels van de Easywalker Miley zijn lekker zacht en ook de volledig stoffen zitting is erg zacht en luchtig. Om je kindje vast te zetten in de kinderwagen, kun je kiezen uit een 5-puntsgordel waarbij je ook de bovenste schouderbandjes vastklikt of de 3-puntsgordel waarbij je alleen de bandjes om het middel gebruikt. Je kunt wisselen tussen een liggende zitting of door de zitting rechtop te klikken als je kindje wat groter is. Je kunt de Easywalker Miley compleet maken met verschillende accessoires. De Easywalker Miley heeft namelijk een uniek accessoire systeem waarbij je verschillende bijpassende accessoires gemakkelijk op de kinderwagen bevestigt. Zo kan je kiezen voor een telefoonhouder en een stuurtje. De telefoonhouder is ideaal tijdens een stedentrip of als je ergens de weg niet weet. Wanneer je in een onbekende stad bent, kun je op deze manier gemakkelijk navigeren terwijl je je handen vrij hebt. Naast het stuurtje en de telefoonhouder zijn er ook een bijpassende bekerhouder en een lampje verkrijgbaar voor de Easywalker Miley.

Voor verschillende leeftijden

De Easywalker Miley flexibel is gemakkelijk aan te passen naar de leeftijd van je kleintje. De buggy kun je namelijk gebruiken vanaf de geboorte tot het moment dat je kindje  22 kilo weegt. In de beginfase maak je gebruik van de Easywalker soft cot, een reiswieg waar je baby in kan slapen. En na een tijdje kun je gebruikmaken van het zitje waardoor je peuter de wereld om zich heen kan bekijken. Deze buggy is dus handig van baby tot peuter.

 

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DEMInext_Caviar_Carry_cot_Caviar_Rider-board_Hamburg_GL_9565

­­DEMI next van Nuna, de nieuwe combi-kinderwagen.

Stijlvol en comfortabel, de gloednieuwe combi-kinderwagen DEMI next van Nuna belooft een ultieme ervaring voor moderne ouders en hun kleintjes....
DEMInext_Caviar_Carry_cot_Caviar_Rider-board_Hamburg_GL_9565

DEMI next van Nuna, de nieuwe combi-kinderwagen.

Stijlvol en comfortabel, de gloednieuwe combi-kinderwagen DEMI next van Nuna belooft een ultieme ervaring voor moderne ouders en hun kleintjes....
kinderwagen ergobaby

Hoe kies je de juiste kinderwagen voor je baby?

Er zijn veel momenten waarop je met je baby op stap gaat, of dat nu een wandeling in de buurt...