Duurzame kinderwagen én super mooi!

20 augustus 2019

Greentom, bekend van de groenste kinderwagen ter wereld, introduceert een nieuwe hoogwaardige stoffencollectie gemaakt van duurzaam materiaal. Speciaal gemaakt voor gezinnen met een groen hart om de wereld te ontdekken in stijl.

duurzame kinderwagens

Duurzame kinderwagen

Greentom is anders dan alle anderen: het Nederlandse bedrijf heeft de groenste kinderwagen ter wereld ontworpen! De Greentom kinderwagen is gemaakt van hoogwaardige gerecyclede materialen. Dit maakt de Greentom kinderwagen niet alleen zeer duurzaam, maar ook licht, veilig en sterk. Het gebruiksgemak, de soepele bediening en een scala aan prachtige kleurenopties hebben er allemaal toe bijgedragen dat Greentom de nummer één keuze is geworden voor ouders met een groen hart. De nieuwe, zeer duurzame en innovatieve stoffencollectie biedt negen levendige kleuren. Greentom behoudt de vijf populairste kleuren en voegt vier nieuwe kleuren toe aan de collectie: Blossom, Sunflower, Cherry en Sage. Alle kleuren zijn nu beschikbaar in de webshop.

Lees ook: Hoe doe je dat? Duurzaam opvoeden >>

greentom kinderwagens, duurzame kinderwagen

Missie

Greentom heeft een missie: het ontwikkelen en produceren van kleurrijke, slimme en duurzame producten die niet alleen de wereld schoner en groener maken, maar ook een mooi ontwerp en geweldige functionaliteit bieden. Deze duurzame kinderwagen is licht, gemakkelijk in gebruik en hierdoor zeer geschikt voor op reis en in de stad. Greentom heeft nu vier hippe nieuwe kleuren toegevoegd, zodat elke ouder zijn of haar eigen kleurencombinatie kan maken!

De stoffencollectie is gemaakt van gerecyclede drinkflessen die anders in onze oceanen, bossen of op onze stranden terecht zouden komen. De stof is zacht, duurzaam, antibacterieel, beschermt je baby tegen de zon en is gemakkelijk schoon te maken. Een winnende combinatie in een stoffencollectie die echt duurzaam is.

Over Greentom

Greentom is een jong, innovatief Nederlands bedrijf dat slimme en duurzame producten ontwikkelt met behulp van het ontwerpconcept ‘less-is-more’. De bekroonde kinderwagen is gemaakt van hoogwaardig gerecycled PP en PET. Aan het einde van de levenscyclus kunnen alle componenten worden hergebruikt en gerecycled. Dit maakt de Greentom kinderwagen en zijn accessoires duurzaam volgens het circulaire principe. Let’s create a green tomorrow!

greentom kinderwagen

Bekijk meer hippe kinderwagens >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DEMInext_Caviar_Carry_cot_Caviar_Rider-board_Hamburg_GL_9565

­­DEMI next van Nuna, de nieuwe combi-kinderwagen.

Stijlvol en comfortabel, de gloednieuwe combi-kinderwagen DEMI next van Nuna belooft een ultieme ervaring voor moderne ouders en hun kleintjes....
DEMInext_Caviar_Carry_cot_Caviar_Rider-board_Hamburg_GL_9565

DEMI next van Nuna, de nieuwe combi-kinderwagen.

Stijlvol en comfortabel, de gloednieuwe combi-kinderwagen DEMI next van Nuna belooft een ultieme ervaring voor moderne ouders en hun kleintjes....
kinderwagen ergobaby

Hoe kies je de juiste kinderwagen voor je baby?

Er zijn veel momenten waarop je met je baby op stap gaat, of dat nu een wandeling in de buurt...