Op pad met de Dooky traveller

1 september 2020

De Dooky Traveller is een handig en praktisch opvouwbaar babymatrasje waardoor jouw baby overal kan liggen en slapen. Ben je op reis en is jouw kleintje moe? Of ben je lekker een dagje op het strand en is het tijd voor een babyslaapje? Met de Traveller heb je geen last van zand of viezigheid, en kan jouw baby heerlijk zijn of haar middagslaapje doen.

Dooky Traveller

Ook tijdens een lange autoreis is de Dooky Traveller uitermate geschikt. Tijdens een tussenstop kan jouw baby even fijn languit liggen. Ga je naar een familiepicknick of koffiedate en heb je alleen een draagzak mee? Met dit reisbedje kan jouw baby nu overal comfortabel liggen.

reiswieg, dooky traveller, babymatras

Handige reiswieg

Het opvouwbare babymatras is te gebruiken totdat jouw kleintje zelfstandig kan zitten. De Dooky Traveller neemt nauwelijks ruimte in, het matras kan onderin de kinderwagen of in het zijvak van de autodeur opgeborgen worden. Tevens is deze reiswieg licht en door het praktische handvat gemakkelijk mee te dragen.

Ingepakt neemt de Dooky Traveller 41×26 cm ruimte in beslag, uitgevouwen is het babymatras 41 cm breed en 75 cm lang. De matrasdikte is van 1 cm comfortabel foam. De Dooky Traveller is erg onderhoudsvriendelijk door het eenvoudig schoon te maken polyester.

KIJK HIER

TESTMAMA of TESTPAPA gezocht

Voor dit testpanel zijn wij op zoek naar een moeder of vader die deze Dooky Traveller wil testen met zijn of haar baby.  Je krijgt de Dooky Traveller thuisgestuurd en jij gaat aan de slag om het product te testen. Binnen 7 dagen na ontvangst van dit product stuur jij ons het verslag met foto’s en kort filmpje.

Test ouders gezocht: Naar wie zijn wij op zoek?

  • Wij zoeken een mama of papa met baby tot 8 maand
  • Je vindt het leuk om jouw mening te geven en je ervaring te delen
  • Je hebt een vlotte pen
  • Kan goed foto’s en filmpjes maken
  • Geen probleem dat je kind op onze site en op Social Media komt. 

Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij de geschikte testmoeder of testvader bent. Laat ook weten op welke social media kanalen we je kunnen vinden. De naam van de testouder staan binnenkort hier op Babylabel. Good luck!

De gelukkige testmoeder is geworden: Lieke van Veghel. Lees binnenkort hier haar testverslag.

dooky traveller, meeneembedje baby, baby reisbedje
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van meisjeskleding

Baby musthaves – Deze spullen zijn super handig!

Er zijn zoveel spullen te verkrijgen voor baby’s maar wat zijn nu echt de baby musthaves. Het allerbelangrijkste is dat...
DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...