DNA van je baby veranderen? Zou jij het doen?

20 februari 2020

Een ziekte voorkomen, een andere kleur ogen of je kind sportiever maken. Als je het DNA van je toekomstige baby kunt aanpassen: zou jij dat dan doen? Deze vraag stelt influencer en ondernemer Anna Nooshin graag aan het publiek van de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs. Zij gaat op donderdag 27 februari hierover met hen én wetenschappers Marc van Mil en Sam Riedijk in gesprek.

DNA van je baby veranderen

Anna Nooshin vindt het heel belangrijk dat de voordelen worden aangekaart, maar ook de eventuele nadelen. “Dat de opties goed tegen elkaar worden afgewogen. Ik ben vooral heel erg gefascineerd door de techniek CRISPR-Cas9 en de vele opties die we hebben als mens, én hoe zich dit in de toekomst zal evolueren.”

DNA-Dialoog

Een aantal organisaties heeft besloten om onder de noemer #DNAdialoog gesprekken te organiseren, waarin iedereen zijn mening kan geven over het onderwerp “DNA van je baby veranderen, doe jij het?”. De uitkomsten van deze dialogen worden verzameld en aangeboden aan politici, wetenschappers en de Nederlandse samenleving, want dit vraagstuk gaat iedereen aan!

DNA van je baby veranderen, dna van je baby

Amsterdam Baby Week 

Amsterdam Baby Week is een nieuw kennisplatform van en voor de babybranche en hét moment in het jaar waarin alles draait om nieuw leven. Alle activiteiten op het gebied van zwangerschap en baby’s komen hier samen.

De Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs, die hier onderdeel van is, vindt plaats van 26 februari t/m 1 maart 2020 in RAI Amsterdam. Deze beurs biedt consumenten volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer.

De Negenmaandenbeurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag 27 en vrijdag 28 februari van 11.00 – 22.00 uur. Bezoekers aan de Negenmaandenbeurs bezoeken op dezelfde dag ook gratis de Huishoudbeurs en het Pasar Colours Festival. Tickets zijn t/m 25 februari met korting te koop voor €17,95 op negenmaandenbeurs.nl/tickets.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...
image

Weer zelfverzekerd voelen over je lichaam na de bevalling? Koop corrigerend ondergoed!

Als je onlangs bent bevallen, kan het lastig zijn om weer vertrouwen te krijgen over je lichaam. Een bevalling is...