Difrax starterset #babymusthave

2 mei 2018

Per post ontvangen we de Difrax starterset. Met vier S-flessen en twee spenen. De Difrax S-fles heeft een unieke S-vorm. Deze S-vorm zorgt ervoor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht. Door het ventiel in de bodem van de S-fles is er een constante luchttoevoer vanuit de achterkant van de fles. Dit voorkomt de vermenging van lucht met melk en het ontstaan van lucht en belletjes bij de speen. Je baby slikt zo minder lucht in en heeft daardoor minder last van darmkrampjes, boertjes en spugen. Het ventiel zorgt er ook voor dat de Difrax S-fles niet vacuüm zuigt. Je baby kan dus ongestoord doordrinken! We mogen een newborn starterset weggeven, lees snel verder!

difrax starterset, babyflessen, eerste babyfles

Je baby eerste keer fles

Giel is 7 weken dus tijd om te gaan oefenen met de fles. Onze andere vier kinderen hebben alle vier niet of heel slecht uit de fles gedronken. Dat was erg vervelend omdat weggaan dan bijna niet kon en ook een stuk minder leuk was. Dit keer gaat het anders hebben we ons bedacht… En dat betekent: op tijd beginnen met oefenen en doorgaan…! Waar de andere nadat ze gillend één keer de fles gepakt hadden en drie slokken sijpelend hadden laten lopen geen fles meer gehad hebben tot einde verlof, willen we dit keer minimaal twee flessen per week blijven geven.

Difrax starterset

De Difrax starterset zit in een mooie doos waar ik als moeder meteen blij van wordt. Stoere jongens kleuren, lieve hartjes, en zelfs lichtgevende spenen. Ook de S-vorm maakt dat de fles er vriendelijk uitziet. Op een rustige woensdagmiddag was ’t zover. Spannend na vier kinderen die nooit rustig uit een fles gedronken hebben… Eerst kolfen en toen wachten tot mijn man thuis kwam, omdat mams ruiken en een fles drinken extra lastig schijnt te zijn. Toen Giel duidelijk honger kreeg heb ik fles met de gekolfde melk opgewarmd en voor de grap – omdat ik Giel zelf nog op de arm had en mijn man nog boven bij de andere kinderen was – geprobeerd te geven. Denkend dat er een huilbui zou losbarsten, de fles eerst nog heel vaak uitgespuugd zou worden en met slabbetjes in de aanslag voor het laten lopen…

Maar wat gebeurde er tot grote blijdschap van deze trotse onervaren flessen mama? Hij pakte de fles en dronk hem zonder protest in één teug rustig leeg. Yes! Door de gave groene kleur zag het er super stoer uit en was het een waar feestje. Deze flessen gaan we zeker minimaal twee keer per week aanbieden en met een gerust hart kan ik hem zo nu en dan ook thuis laten. Een prachtige complete Difrax starterset, met hele fijne flessen, die de hele flessenperiode te gebruiken is doordat er verschillende maten flessen in het pakket zitten!

In de Difrax starterset zitten:

  • 2 x S-fles in 170 ml
  • 2 x S-fles in 250 ml
  • Glow in the dark speentje in Natural model
  • Glow in the dark speentje in Dental model

Wil jij ook graag jouw baby de eerste fles geven?  Dan is deze fles zeker een aanrader!

difrax starterset, eerste baby fles

difrax starterset

difrax starterset

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...