Diffuser met etherische olie voor je kind: Snowy het uiltje + KORTINGSCODE

15 december 2020

In een woord; prachtig! Ik werd helemaal blij toen ik het pakketje binnen kreeg. In het pakketje zat een diffuser met etherische olie; het Snowy het uiltje van Young Living (let op; dit is de limited edition) plus nog 6 etherische oliën. Waaronder nog een sample van de geur; Gentle baby deze is speciaal voor moeder en kind. 

Diffuser voor etherische olie

Ik had veel over Snowy het uiltje voorbij zien komen. En zeg nou zelf dit is toch geweldig voor op de kinderkamer?

Snowy het uiltje

Voordat je Snowy aan kan zetten moet je haar eerst vullen met water. In het bakje zit een balkje hierop staat Max. Tot zover kun je er water in doen. Daarna kun je een paar druppeltjes van de etherische oliën toevoegen. Wist je dat je ook oliën kan samen voegen? Ik kreeg als tip van Sanne (eigenaar @sannejacobspaulussen) omdat Vienna vaak verkouden is, om Lemon & thieves samen tevoegen en van elk 2 druppeltjes in snowy te doen.

SNowy het uiltje, diffuser etherische olie, uil diffuser
etherische olie, etherische olie baby, etherische olie kind

Lavendel voor een goede nachtrust

Ook heeft ze een flesje met lavendel erbij gedaan, dit heeft een goede werking op de ontspanning en goede nachtrust. Deze is ook wel een beetje van toepassing op ons allemaal. Omdat wij een druk bestaan hebben met een eigen zaak, en een kleine peuter in huis is goede nachtrust en ontspanning zo belangrijk.

Ik vind deze geur heerlijk om ook beneden te gebruiken. Dus je raad het al het snowy ziet het hele huis en iedereen heeft er veel plezier van! Vienna vind snowy ook helemaal geweldig, de eerste dag dat deze binnen stond liep ze erop af en zei ze oul (uil) oeeeeoeee haha! Heerlijk kind, ik wist overigens niet dat ze het woord kende dus ook mama was verrast! 

Hoe werkt de diffuser

Je kan verschillende standen instellen. Als je op het linkerpootje drukt en dan het middelste teentje zo zet je snowy aan. Als je nog een keer op het middelste teentje drukt kun je kiezen hoelang je wilt dat snowy aan staat, je hebt 3 programma’s;

  1. high deze gaat 5 tot 6u mee
  2. low dit programma duurt maximaal 8u
  3. intermittent-output dit programma en deze gaat maximaal 10u mee

Als je op het rechter pootje klikt, heb je ook nog de keuze welk kleur je snowy geeft. Ik heb zelf de witte kleur gehouden. Dit omdat ik zelf van rustige kleuren houd en dat ook fijner voor Vienna vind. 


etherische olie, etherische olie baby, etherische olie kind, the happy oil factory

Compleet met rustgevende muziek

Wat ik zelf ook heel tof vind is dat Snowy muziek bevat. Het zijn natuur geluiden en rustige geluiden. Achter op snowy zitten twee knopjes eentje met een muzieknoot dit is om de muziek aan te zetten en een met een geluidsmicrofoon. Als je hierop drukt kan je het geluid harder zetten. Ook kan je snowy harder en zachter zetten. Je kan dus snowy goed gebruiken als nachtlampje en muziekdoosje in een. Ik vind dit zelf wel een pluspunt. Zeker omdat Vienna graag een lampje aanheeft en ik haar muziek mobiel nog steeds boven haar bedje heb hangen. Is dit een goede vervanging ervan. 

Minpuntje

Wat ik zelf een minpuntje vind is dat snowy niet zonder stekker kan. Dus je zal haar in de buurt van een stopcontact moeten zetten en op een plek natuurlijk waar je kindje er niet zelf bij kan. Ik heb er daarom voor gekozen om snowy op de commode te zetten. En alleen aan te zetten als Vienna in bed ligt, of niet aanwezig is op de kamer. Zodat ik er zelf zicht op houdt en ze er niet bij kan.

The happy oil factory

Mochten jullie nog vragen hebben over dit prachtige product of er een willen aanschaffen? Contact; Sanne @sannejacobspaulussen van The happy oil factory kan jullie daar de juiste informatie over geven.

Korting

En nog een leuke verrassing met de kortingscode; mamavanvienna10 mag ik jullie 10% kennismaking korting geven. 

WINACTIE

Kun jij ook wel wat ontspanning gebruiken en vind je Snowy het uiltje net zo leuk als wij? Kijk op insta @babylabel_official want hier kun je dit super leuke uiltje met een etherische olie winnen! 

SNowy het uiltje, diffuser etherische olie, uil diffuser
etherische olie, etherische olie baby, etherische olie kind

LEES OOK:

diffuser etherische olie kind, snowy het uiltje , uil diffuser

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...