Wild & Free: een winters dierenrijk

4 oktober 2016

Printjes daar worden wij vrolijk van. En zeker van de grootste trend die we deze winter gaan zien: de dierenprint. Nu hoef je niet meteen alleen maar te denken aan een tijgerprint. Ook zeker leuk, maar dit keer zijn de printjes meer divers.

Van een vossenprint tot een hertenprint en van een olifantenprint tot een berenprint. Het hele dierenrijk komt voorbij. Alles is mogelijk voor jouw kleintje. En te combineren met elk dier die jij wilt.

Je kunt kiezen voor een stoere variant, zoals bijvoorbeeld de vossenprint in een grafisch jasje gestoken. Of voor een iets zachtere vorm door een denimblouse met een vossenkop in het roze. Allemaal even leuk. De kleur die je kiest maakt de outfit ook stoer of juist wat minder stoer. Het is maar net wat jij leuk vindt en wat past bij jouw kleine man of meisje.

Bij de kinderjassen zien we ook de dierenprints terugkomen, maar niet in de vorm van de kop van een dier, maar juist ingezoomd op de huid en de structuur van bijvoorbeeld het vachtje van een hert of tijger.

Hoe combineren we de dierenprints

De animalprint moet je aanspreken. Het kan ook zomaar zijn dat je het helemaal niks vindt. Maar omdat dit seizoen allerlei dierenprints naar voren komen, kunnen wij ons bijna niet voorstellen dat er niks voor je tussen zit. Voordeel is dat je 1 item met een dierenprint kunt hebben en de rest van de outfit rustig kunt laten. Zo ben je wel een beetje in de animal sferen, maar dan op jouw eigen manier. Wij zijn helemaal weg van de vossenprint op een grafische manier of juist de versie met roze vossenkoppen, schattig maar tegelijkertijd ook stoer door de combinatie van denim.

Welke dierenprint wordt jullie favoriet dit seizoen?
dierenprints kinderkleding, hippe babykleding, babylabel

 

Sweatpants vossenprint

Shirtje by Little King Arthur

Boys jumpsuit by Little King Arthur

nOeser jurkje

Bambi winterjasje

Beebielove overhemdje

Babykleding SALE >>

Meer babykleding >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Boyslabel >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Girlslabel >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...