De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

2 januari 2024

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring en zomer collecties van 2024 alweer om de hoek kijken. Wat mij betreft zouden ze die maanden best een beetje mogen verschuiven met het uitkomen van de collecties, maar van de andere kant is het ook wel weer fijn om wel weer ergens het zonnetje in te zien.. Kijk mee met deze geweldige nieuwe Z8 lente/zomer 2024 collectie voor de allerkleinsten.

Flowers for life!

In deze meisjes collectie zie je vooral veel lieve en schattige bloemetjes prints. Combineer deze met de prachtige naturel tinten als ‘Cherry Blossom’, Muddy Mud of ‘Sandy Beach’.. Een mooi kleurenpallet voor de dagen waarop het zonnetje weer gaat schijnen. Ben jij al verliefd op deze nieuwe sweet & charming collectie van Z8?

Streepje voor!

In de frisse zomerse collectie van de boys zien we het altijd zo gezellige streepje en heerlijke pastel tintjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Vanilla’ in combinatie met de ‘Muddy Mud’? Enig toch? Oh en spotte je ook al de leuke citroentjes print? Dat straalt toch één en al zomer uit.

Shop hier alvast deze prachtige collectie

Z8 for the boys & girls

Wist je dat veel van de newborn kleding van Z8 unisex ontworpen is. Bepaalde truitjes, jasjes of broekjes kunnen dan zowel door jongens als door meisjes gedragen worden. Dat maakt de collectie nog veelzijdiger en mixen & matchen word nóg leuker!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8-xmas-24mood0809-24980

Feestkleding voor de kleintjes

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat veel mensen zich klaar maken voor de feestdagen....