Moederschap is De Roze Hel

22 december 2017

Een roze wolk? Presentatrice van ‘Goedemorgen Nederland’ Leonie Ter Braak omschrijft het eerder als De Roze Hel. Want het is best pittig: moederschap in combinatie met een drukke tv-baan. Elke ochtend gaat om 4 uur gaat haar wekker en dat met een baby (Valentijn van 6 maanden) en een peuter (James van 3 jaar) in huis.

de roze hel, leonie ter braak

“Ik wil het nog steeds geen roze wolk noemen, daar ben ik het type niet naar. Ik vind het gewoon zwaar en mag graag klagen, dus noem ik het liever mijn ‘roze hel’”, aldus Leonie. En daar blijft het niet bij, want vanaf januari zal ze te zien zijn in een goudeerlijke serie over het ouderschap. De Roze Hel gaat over kinderen… Het allerleukste wat er is. maar dan moet je wel eerst bevallen. En wat doet dat eigenlijk met je lijf? En wat kost het allemaal?

De Roze Hel

Wij kunnen ons nu al ontzettend verheugen op de online serie ‘De Roze Hel’, want Leonie interviewt namelijk onbekende maar ook bekende ouders. Een greep uit de bekende mama’s (en papa) en hun openhartige uitspraken:

Paul de Leeuw: “Ik ben Piet Paniek. Ik ben een overbezorgde, paniekerige ouder. We zijn allebei door onze kinderen hetero geworden.”

Bobbi Eden: “Ik was een soort Exorsist, Smeagol: ‘get that f*cking child out.”‘

Kim Kötter: “Alsof je een hele grote kei, die op straat ligt in Twente, door je anus moet drukken.”

Giovanca: “Ik heb helemaal niet te dure dingen gekocht, ik heb alleen te veel dingen gekocht.”

De Roze Hel wordt een openhartige serie over alles wat we liever niet willen weten over het ouderschap, met bekende en onbekende ouders.  Nou ja, in dit geval wil je het dus wel weten. Vanaf januari 2018 op AD.nl. To be continued!

Lees ook: ik hou niet onvoorwaardelijk van mijn kind >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

keuken

3x tips voor een keuken met klasse

Er is geen plek in huis die zo veel karakter kan uitstralen als de keuken. Het is de plek waar...
Beeldje-van-de-zwangerschap

Leg jouw zwangerschap vast met een 3D zwangerschapsbeeldje

Echo’s van je kindje in je buik, geboortekaartjes, een babyshower of de eerste foto’s van dat kleine wondertje. Er zijn...
img (2)

Style your baby bump in deze hippe zwangerschapskleding

Hippe zwangerschapskleding is er eigenlijk niet denk je wanneer je zwanger bent. Maar wanneer je goed kijkt zijn er zeker...