De nieuwe Stokke Tripp Trapp ® in Fjord Blue

2 september 2022

Maak kennis met de Stokke® Tripp Trapp® van Stokke® in Fjord Blue
Geïnspireerd op haar Noorse roots Stokke introduceert een nieuwe kleur in de Tripp Trapp trendcollectie: Tripp Trapp Fjord Blue. Fjord Blue is geïnspireerd op de Noorse fjorden, de mooie natuur in het land waar de Tripp Trapp 50 jaar geleden is ontworpen door Peter Opsvik. Tripp Trapp Fjord Blue is vanaf 1 september verkrijgbaar. 

Tripp Trapp®

Bekijk hier Tripp Trapp kinderstoelen

Geïnspireerd op de Noorse natuur

Fjord Blue heeft zijn kleur te danken aan zijn adembenemende oorsprong. Fjorden zijn lange, smalle inhammen aan een rotsachtige kust, die in verschillende landen te vinden zijn. Zo ook in Noorwegen, dat met ruim 1.000 fjorden de meeste wereldwijd telt. Met diep, glinsterend water, omringd door indrukwekkende kliffen en betoverende watervallen zijn ze een natuurwonder.

Naast dat Fjord Blue is geïnspireerd op de Noorse roots van Stokke, straalt deze frisse trendkleur ook warmte en rust uit in ieder interieur. De Tripp Trapp stoel in het nieuwe Fjord Blue is stoer, tijdloos en duurzaam. Net als de fjorden zelf, gaat de Tripp Trapp Fjord Blue generaties lang mee.

Lees ook; Spelen, kliederen en eten met de handige PlayTray

Heerlijk zacht zitten met het ‘into the deep’ kussen

Met het nieuwe Tripp Trapp Classic kussen, Into the Deep, geef je je Tripp Trapp nog meer persoonlijkheid en wordt het comfort van kleintjes vergroot. Het design is gebaseerd op het onderwaterleven, met planten, vrolijke visjes en grappige kwalletjes. Helemaal kidsproof. Alle Tripp Trapp Classic kussens zijn van hoogwaardige kwaliteit, stimuleren de veiligheid en zitten heerlijk zacht. Deze zijn verkrijgbaar in diverse prints en stijlen, waardoor ze passen bij ieder interieur.

Bekijk hier Tripp Trapp kussensets

Het Tripp Trapp® concept

De afgelopen vijftig jaar zijn al meer dan 13 miljoen kinderen over de hele wereld opgegroeid met de iconische Tripp Trapp stoel, van baby tot volwassenen. Dankzij het intelligente ontwerp, met een in hoogte en diepte verstelbare zit- en voetenplank, kan je kleintje zich vrij bewegen. Hierdoor zitten je kindjes altijd en op iedere leeftijd, in een aangename positie. Met de Tripp Trapp schuiven kinderen vanaf de geboorte aan tafel, waardoor ze zich op een veilige en comfortabele manier ontwikkelen binnen het gezinsleven. 

Het verhaal achter het ontwerp 50 jaar Tripp Trapp®

Tor, de zoon van Peter Opsvik, was twee jaar oud toen zijn vader zag dat hij niet lekker zat en niet bij de eettafel kon. Voor kleintjes was het destijds bijna niet mogelijk om samen met de rest van het gezin gezellig aan tafel te zitten en vanuit deze waarneming heeft Peter Opsvik onze kijk op kinderstoelen revolutionair veranderd. Hij bedacht een oplossing waardoor kinderen op elke leeftijd een comfortabele en ergonomische plek aan tafel hebben: het ontstaan van de Tripp Trapp.

Tripp Trapp® in het kort:

  • Groeit mee met je kindje, van pasgeboren baby tot aan volwassenheid
  • Comfort, ondersteuning en bewegingsvrijheid op elke leeftijd
  • Getest en vertrouwd voor uitstekende veiligheid en duurzaamheid
  • Gemaakt in Europa, vervaardigd met hoogwaardige kwaliteit*
  • Op de Tripp Trapp stoel heb je 7 jaar garantie

*De Tripp Trapp stoel is voornamelijk gemaakt van Europees beuken- en eikenhout, waarvan sommige van de beste soorten in Midden-Europa worden gevonden en op verantwoorde wijze worden ingekocht volgens de principes van duurzaamheid. Beuken- en eikenhout, dat al lang door vakmensen wordt geprezen om zijn sterkte, duurzaamheid en flexibiliteit, is een natuurlijke keuze voor meubels die lang meegaan. 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

meegroeistoel, kinderstoel, babystoel

Een meegroeistoel: een veelzijdige en duurzame keuze

Een belangrijke aankoop op de uitzetlijst is een kinderstoel. Maar waar moet je beginnen? Met zoveel opties op de markt...
stokke babyuitzet

Stokke – The Magical Everyday

Ter ere van de 100e verjaardag van Disney, onthult Stokke een premium assortiment producten en accessoires met de beroemde Disney...
stokke kinderstoel

Optimale bewegingsvrijheid met de nieuwe Stokke Nomi stoel

Stokke Nomi is de stoel die kinderen van alle leeftijden natuurlijk laat bewegen en actief laat zitten voor comfort en...