Het online magazine wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. De mama’s (to be) en bloggers bij Babylabel bloggen dagelijks over diverse belevenissen. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent zwangerschap, bevalling, het eerste levensjaar, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je deze blogs ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Kom voor ons bloggen: bloggers gezocht >>

Redactie Babylabel

Kim, ik ben sinds Juni 2022 de nieuwe eigenaar van blogsite Boyslabel, blogsite Girlslabel en blogsite babylabel. Al vanaf 2017 ben ik zelf één van de bloggers bij Baby- en Girlslabel geweest en dit was dan ook een kans die ik niet voorbij kon laten gaan. Met veel passie en creativiteit ga ik deze sites voortzetten.

Ik ben Moeder van 3 meiden Fay, Jez en Vie die inmiddels allemaal op school zitten dus toevallig bleef er wat extra me-time over. Naast dit nieuwe avontuur heb ik een eigen kapsalon (aan huis) waar ik 24 uur per week op ander creatieve manier bezig ben. Zoals je ziet ben ik een bezig bijtje en is de hooi op mijn vork niet snel te veel…. Wil je meer van mij en mijn gezin zien, kan dan op @fay_jez_vie


Ik ben Sanne en woon in het prachtige Zeeland met Jeroen. Samen zijn wij trotse ouders van onze prachtige dochter Vienna Fay en dochtertje Maé. Ook hebben wij een ontzettende leuke en lieve Berner sennenhond die Senna heet.

Als gezin hebben wij een pittige start gehad. Ik ben tijdens m’n zwangerschap erg ziek geweest. Ik had pre-eclampsie & hellp. Vienna is daardoor 10 weken te vroeg geboren. Dit heeft veel invloed gehad op ons gezinsleven. Wij hebben ook een eigen restaurant in Domburg. En dan de goeie balans vinden is een uitdaging. Maar wij genieten enorm. 


blogger babylabel, esher, babylabel blogger, babyblog, babyblogger

Hi! Mijn naam is Esther en sinds 2012 ben ik samen met mijn vriend Remco. Samen met mijn vriend heb ik twee prachtige dochters Lauren en Lott waar ik nooit over uitgepraat raak. Bloggen is nog nooit zo populair geweest. Ik vind het prettig om alles te kunnen delen met een publiek en een ontzettende leuke band op te bouwen met mensen die houden van dezelfde interesses als ik. Ik zou mezelf omschrijven als spontaan, eerlijk, creatief en grappig. Volg mij en mijn blogs hier op Babylabel. @eastsidemommy


Mijn naam is Erica, 32 jaar (1988). Sinds 2003 ben ik samen met Gert. Inmiddels zijn we getrouwd en trotse ouders van Daniël (januari 2018) en Noëlle (december 2020). We wonen in Elst. Een dorp heerlijk gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Sinds we kinderen hebben komen we eindelijk ook regelmatig in het bos dat praktisch in onze achtertuin zit.  In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de online distributie van de hotelbranche.

In mijn vrije tijd geniet ik in de eerste plaats het meest van tijd doorbrengen met mijn gezin. Ik hou erg van koken en bakken en breng dan ook veel tijd door met het uitproberen van nieuwe recepten. Naast het koken en bakken is eten ook een grote hobby. Dus restaurants worden door ons met liefde uitgeprobeerd 


Hi! Mijn naam is Rosanne, 34 jaar, getrouwd, trotse moeder van een stoere peuter en zwanger van ons tweede spruitje. Wat een rijkdom om straks twee wondertjes rond te hebben lopen!

Naast de liefde voor mijn gezin en mijn werk in de kinderopvang, kruip ik met regelmaat in mijn ‘holletje’ en ben ik graag creatief bezig. Als hoogsensitieve mama heb ik daar een grote behoefte aan en deze uit ik door het spelen van piano, tekenen en foto’s te maken over van alles wat er om mij heen gebeurd. Zo maak ik mijn hoofd leeg en laad mezelf weer op met nieuwe energie.

Ben je nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op één van mijn blogs of op @bymamaroos


Ik ben Lieke, 25 jaar en wonend in het mooie Brabant. Sinds juli getrouwd midden in de Corona tijd met Tom en samen zijn wij de ouders van twee fantastisch lieve kindjes, Saar (2) & Reff (0).

Van jongs af ben ik altijd met dieren bezig geweest en heb ik in 2015 de MBO opleiding paraveterinair afgerond. Daarnaast heb ik nog een trimcursus gevolgd en ben ik nu bezig om mijn eigen trimsalon te starten. Alles bij elkaar een lekker druk leventje waar ik jullie graag in mee neem. @Liefde_totdemaanenterug


Mijn naam is Lisanne, 28 jaar en samen met Sander, Emmelie (1,5 jaar) en twee katten woon ik in Almere. Tevens is ons tweede kleintje op komst en hem verwachten in januari.

Naast mijn werk als slaapcoach ben ik een fanatieke sporter, iemand met passie voor voeding, koken, psychologie en een fan van holistisch denken. Ik kan enorm genieten van een goed glas rode wijn, drink mijn thee in megagrote koppen en verkies hartig boven zoet. Echte ontspanning vind ik in een goed boek, diepgaand gesprek of op het strand. Diep vanbinnen ben ik best wel een geitenwollensokkentype, maar dan wel de hippe versie.  @het_slaapatelier


Maak ook kennis met de mama bloggers voor Boyslabel >>

Maak ook kennis met de mama bloggers voor Girlslabel >>

Kom bij ons team van bloggers bij Babylabel

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw kindjes of ben je zwanger of net bevallen van je eerste kindje? Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij gaat bloggen voor Babylabel. Stuur een mailtje naar info@baby-label.com en welkom bij ons team van bloggers bij Babylabel!

bloggers bij Babylabel