hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Bloggers Babylabel

Het online magazine wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. De mama’s (to be) en bloggers bij Babylabel bloggen dagelijks over diverse belevenissen. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent zwangerschap, bevalling, het eerste levensjaar, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je deze blogs ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Kom voor ons bloggen: bloggers gezocht >>

Redactie Babylabel

Colinda eigenaar Babylabel, bloggers bij babylabel, mama blogger, blogsite babylabel, babyblogs
Colinda, oprichter/eigenaar van Boyslabel.com, Girlslabel.comBabylabel.com, heeft een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. Getrouwd met Bas en moeder van 3 boeven Thijs, Sebas en Boris   ❤ kids ❤ shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pictures ❤ citytrips

Bloggers bij Babylabel

 

babylabel blogger, babyblogger

Babyblogger: Ellen van Veen

Laat ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Ellen van Veen, 21 jaar , Ik ben pas ( 17 – 9 – 18’ ) trotse moeder geworden van Nolan Cooper. In augustus ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven! Samen wonen we met nog 2 viervoeters in Leidschendam. Ik studeer zelf nog en binnenkort wil ik weer werken. Manlief werkt bij de koninklijke marechaussee. Een druk en dus chaotisch leventje al met al! Ik hou ervan om heerlijk bezig te zijn; boodschappen doen, te shoppen , opruimen , treinreizen en blogs te lezen en te schrijven maar een hele dag series te kijken kan ik ook. Ik ben lekker vlot, neem geen blad voor me mond en heb af een toe misschien een iets te uitgesproken mening en bekijk ik alles ‘t liefst van de positieve kant! Volg me via Instagram @e.vveen, liefs van mij!

 

Saskia van Kooten, bloggers bij Babylabel, babylabel blogger, babyblogger

Babyblogger: Saskia

Mijn naam is Saskia, ik ben 31 jaar oud en de trotse mama van zoontje Puk (26-02-2017) waar ik nooit over uitgepraat raak. Ik vind het heerlijk om mijn verhalen, ideeën, tips en uitstapjes met jullie te delen en daar over te bloggen. Hoewel ik meestal positief en enthousiast ben ingesteld zal ik ook zeker de lastige kanten van het moederschap niet verbergen. Ik hoop dat jullie je in mijn blogs zullen herkennen en ben benieuwd naar jullie feedback. Volg mij via instagram.

 

bloggers bij babylabel, babylabel blogger, babyblogger, mamablogger

Babyblogger: Evelyne

Mijn naam is Evelyne en ik ben 32 jaar. Mijn kersverse man Litse (we zijn net getrouwd) en ik zijn de trotse ouders van Charlotte (15/04/2017). Wij reizen graag en nu ons dochtertje er is mag ze gewoon gezellig mee! Verder vind ik het superfijn om Charlotte mooi aan te kleden en haar kamertje te decoreren. Graag deel ik met jullie mijn ervaringen als kersverse mama. Want mama zijn is ontzettend fijn, maar soms ook heel onzeker, heftig of juist hilarisch! Ook via mijn Instagram kan je ons leven een beetje mee volgen. bloggers bij Babylabel

 

esther, mamablogger, babyblogger, babylabel

Babyblogger: Esther

Hi! Mijn naam is Esther (28) en sinds 2012 ben ik samen met mijn vriend Remco. Samen met mijn vriend heb ik een prachtige dochter  Lauren (4-1-2018) waar ik nooit over uitgepraat raak. Bloggen is nog nooit zo populair geweest. Ik vind het prettig om alles te kunnen delen met een publiek en een ontzettende leuke band op te bouwen met mensen die houden van dezelfde interesses als ik. Ik zou mezelf omschrijven als spontaan, eerlijk, creatief en grappig. Volg mij en mijn blogs hier op Babylabel.

 

Babyblogger: Dagmar

Mijn naam is Dagmar (33) en dolgelukkig met mijn vriend Frans. We zijn de trotse ouders van Jula (2013) en Jasmijn (2015). Twee heerlijke pittige meiden die begin september heerlijk kunnen gaan moederen aangezien ze dan een broertje krijgen! Ik ben drie dagen per week werkzaam als kinderfysiotherapeut en doe dit werk met veel plezier. In mijn vrije tijd geniet ik natuurlijk zoveel mogelijk van mijn gezin, ga ik graag naar het theater en op vakantie naar Italië. Ik vind het leuk om foto’s en filmpjes te maken van mijn kinderen en in invulboeken hun mooiste uitspraken en andere herinneringen bij te houden. Omdat ik zo van schrijven hou vind ik het enorm leuk dat ik mijn ervaringen als moeder met jullie kan gaan delen via blogs.

bloggers bij Babylabel

babylabel blogger, babyblogger

Babyblogger: Pauline

Mijn naam is Pauline. Ik ben 30 jaar oud en  woon samen met mijn vriend Valentino in Brabant. In juli 2018 verwachten we ons eerste kindje, een dochter. Ik werk fulltime in de kinderopvang als administratief medewerker en pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang. In mijn vrije tijd vind ik vriendinnen en gezelligheid heel belangrijk. Ik heb een zwak voor winkelen, zowel online als in de stad, ga graag lunchen of uiteten, volg iedere week naailessen en besteed ook tijd aan mijn eigen blog. Verder ben ik actief op Instagram en kan heerlijk genieten van een avondje Netflix. Met een komend moederschap wordt mijn leven vast nog gezelliger druk, laat maar komen die blogs!

 

kim , bloggers bij babylabel, mama blogger, blogsite babylabel, babyblogs

Babyblogger: Kim

Kim (36) staat samen met vriend André graag op het toneel, maar sinds ze de trotse moeder is geworden van Ben (geboren in januari 2015)  en Sam (november 2017) kent ze naast acteren een nieuwe passie: het moederschap. Zo makkelijk als het soms kan lijken, zo uitdagend is het. Maar saai is het daarentegen nooit. Voldoende om over te schrijven dus! blog

ger

bloggers bij Babylabel

Babyblogger: Renate

Mijn naam is Renate (33) en gelukkig getrouwd met Ed. Samen hebben wij twee prachtige kinderen, een jongen van 2 en een meisje van 5 jaar. We genieten elke dag meer en meer van deze twee eigenwijze lieverds. Twee jaar geleden heb ik mijn baan als juf opgezegd en ben ik als fotograaf aan de slag gegaan. Naast het fotograferen schrijf ik graag en lees ik alles wat los en vast zit. Ik ben lief, geduldig, ontzettend eigenwijs (ze hebben het niet van een vreemde) en creatief. Ik houd ervan om dingen te doen die mij een boost geven. 

In deze tijd waarin alles soms aan je voorbij lijkt te vliegen is het soms heel prettig om even stil te staan bij het moment. Doordat ik hierover schrijf maakt het mij bewuster en helpt het om verder te kijken. Ik kijk ernaar uit om mijn verhalen met jullie te delen. 

 

bloggers bij Babylabel

Babylabel blogger Joyce

Hi…mijn naam is Joyce (33) en sinds 2007 ben ik samen mijn grote liefde Thom die ik sinds 2013 ook mijn man mag noemen. Samen hebben wij dochter Evy (6) en ben ik momenteel 27 weken zwanger , dus Evy mag binnenkort mini mama gaan zijn.

Ik werk parttime als opticien, en vind het ook leuk om met mensen in contact te zijn. Ik sta altijd open voor een dagje uit, hapje eten, wijntje drinken of lekker dansen op een feestje. Maar een dagje Efteling of naar een concert van kinderen voor kinderen met Evy vind ik ook te gek!! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om het internet af te struinen naar leuke spullen voor ik huis maar ook kleding of handige spulletjes voor onze dochter of mini . Het organiseren van een feestje, kinderpartijtjes en zelfs een bruiloft. Alles wat met hiermee gepaard gaat vind ik super leuk om te doen! In mijn blogs zal ik jullie een inkijkje geven hoe je dit bovenstaande allemaal organiseert met tips en tricks. En uiteraard een kijkje in ons gezinsleven.

 

Nieuwe blogger Gabriëlle

Hoi!  Mijn naam is Gabriëlle (31). Trotse mama van twee lieve tieners, Jamilia (2006), Dylano (2008) en van baby Jayden (september 2018). Vriendin van Arjen, met wie ik een lat relatie heb, waar we samen voor hebben gekozen omdat dat voor ons prima werkt. Ik ben creatief, hou van sporten, dagjes weg, beauty, en fashion..

Ik ben begonnen met bloggen voor Babylabel omdat het me een super leuke uitdaging lijkt om mijn ervaringen over het moederschap te mogen delen met mede mama’s. Ik ga schrijven over mijn missie om tussen alle drukte door een fit mom te gaan worden, omdat ik weet hoeveel moeders en andere vrouwen mede door de druk van Social media etc in strijd zijn met hun zelfbeeld, lichaam en voeding. Natuurlijk ook door tijdgebrek omdat mama zijn al een enorme (maar mooie) taak is! Ook andere onderwerpen over het moederschap, zwangerschap en handige “do it yourself’s” staan op de planning. Ik hoop dat jij als lezeres in mijn blogs herkenning kan vinden en dat ik je mag inspireren en soms even kan laten lachen! Volg mij ook gerust op instagram: @adutchmomslife

Maak ook kennis met de mama bloggers voor Boyslabel >>

Maak ook kennis met de mama bloggers voor Girlslabel >>

Kom bij ons team van bloggers bij Babylabel

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw kindjes of ben je zwanger of net bevallen van je eerste kindje? Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij gaat bloggen voor Babylabel. Stuur een mailtje naar info@baby-label.com en welkom bij ons team van bloggers bij Babylabel!

bloggers bij Babylabel


Comments are closed.

Back to Top ↑