Bloggers Babylabel

Het online magazine wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. Dagelijks bloggen diverse jonge mama’s (to be) over hun belevenissen. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent zwangerschap, bevalling, het eerste levensjaar, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je ze ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Redactie Babylabel

Colinda Boyslabel Girlslabel Babylabel
Colinda, oprichter/eigenaar van Boyslabel.com, Girlslabel.comBabylabel.com, heeft een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. Getrouwd met Bas en moeder van 3 boeven Thijs, Sebas en Boris   ❤ kids ❤ shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pictures ❤ citytrips

 


Karen, deze 30-jarige moeder is dol op verse bloemen, schoenen in alle kleuren en soorten, chocola en uiteraard op dochter Lore van 2 jaar én vriend Roy. Op carrièregebied zit ik bij Boyslabel, Girlslabel en Babylabel helemaal op mijn plek als Contentmanager. De liefde voor online content is groot, waardoor ik veel websites, Instagram en Facebook doorspit op zoek naar iets leuks. Daarnaast heb ik veel contact met alle bloggers voor Boyslabel, Girlslabel en Babylabel. Mijn lijfspreuk: add a little confetti each day 🎉

Bloggers bij Babylabel

 


Mijn naam is Saskia (a.k.a. Sas). Ik ben 32 en moeder van Niels (2010), Lieke (2012) en Emma (2016) en woon samen met mijn man Alex. Ik ben docente economie en recht op het MBO en heb daarmee de allerleukste baan van de hele wereld. Daarnaast begin ik binnenkort met een (vervolg) opleiding aan de universiteit. Druk druk druk, maar alleen maar met leuke dingen! Ik ben eerlijk, nuchter en erg direct. Schrijven is mijn hobby en in het verleden heb ik dit veel gedaan, maar het blijft kriebelen. Vandaar dat ik dit nu weer ga oppakken en blogs ga schrijven. Lezen jullie met me mee?

 

chantal
Chantal, moeder van Boaz en Rox, is eigenaar van studio zwartwit en ontwerpster van baby mijlpaalkaarten waarmee je alle bijzondere momenten van je baby’s eerste levensjaar vast legt met deze zwart-wit kaarten! Nadat ze heel wat inspiratie en trendcollages heeft gemaakt voor Boys,- & Girlslabel gaat ze nu aan de slag als vormgeefster voor Babylabel!

 


Erin, een studerende mama van 23 jaar en het ietwat eigenwijze vriendinnetje van Peter. Wij zijn samen de enorm trotse ouders van Senn (5 maanden). Naast het moederschap volg ik nog een HBO studie en werk ik in een buitensportwinkel. Schrijven is mijn passie en laat dan ook regelmatig mijn gedachten los op mijn blog (www.miniliefde.nl) daarnaast ben ik graag creatief bezig. Onder het genot van een zeezoutcaramel Tony en een bakkie koffie kan ik mij uren vermaken met mijn fotocamera en mijn zoontje moet er als minimodelletje dan ook regelmatig aan geloven. Lees hier mijn blogs voor Babylabel.

 


Marloes, 31 jaar en sinds 2013 woonachtig in Argentinië. Voor de (Nederlandse) liefde verhuisd en nu in verwachting van ons eerste kindje. Na 4 jaar wonen en werken in Argentinië ben ik inmiddels goed gewend, door werk vele reizen door het land mogen maken en zo heb ik het land en haar cultuur goed leren kennen. Tijdens mijn zwangerschap merk ik nog meer de culturele verschillen en opvattingen die niet per se goed of fout zijn. Lees hierover meer in mijn blogs voor Babylabel.

 


Mijn naam is Evelyne en ik ben 31 jaar. Mijn verloofde Litse en ik zijn de trotse ouders van Charlotte (15/04/2017). Wij reizen graag en nu ons dochtertje er is mag ze gewoon gezellig mee! Verder vind ik het superfijn om Charlotte mooi aan te kleden en haar kamertje te decoreren. Graag deel ik met jullie mijn ervaringen als kerverse mama. Want mama zijn is ontzettend fijn, maar soms ook heel onzeker, heftig of juist hilarisch! Ook via mijn Instagram kan je ons leven een beetje mee volgen.

 


Judith (36), getrouwd, moeder van vier super kinderen (geboren 2007, 2008, 2010 en 2013) en zwanger van een vijfde kindje (uitgerekend februari 2018). Ik ben juffrouw van een groep 8, werk bij een uitgever van een thematische onderwijsmethode en geef zwangerschapscursussen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het knutselen, wandelen met onze hond Huub, of bezig met ons huis. Ik heb erg veel zin om te schrijven over ons mooie, drukke gezin. Lees je mee?

 


Melanie, 30 jaar en mama van Danley (2010), Tyler (2012) en Jayce (2016). Ik heb een ontzettend leuke baan in de horeca, wat soms best pittig is met drie kinderen. Gelukkig heb ik een zorgzame vriend (Sonny), die mij overal in steunt en helpt waar nodig. Ik ben veel te vinden op social media en deel graag mijn ervaringen als jongensmoeder en alles wat daar bij komt kijken. Mijn leven is nooit saai en ik vind het ontzettend leuk om daar over te schrijven.

 


Ineke (29), trotse moeder van zoontje Djurre Jones (03-04-2017). Vrouw van een zeeman. Werkt als verkoopster op de interieur afdeling van een woonwarenhuis. Is graag creatief bezig met van alles. Onder andere met de styling van bruiloften met vintage serviezen en mooie decoratie (www.stylemytable.com). Kijkt daarnaast graag films, houdt van lekker eten, shoppen en andere leuke uitstapjes doen. Lees mijn ervaringsblogs

 


Hoi hoi, ik ben Kim, 30 jaar, getrouwd en moeder van twee pittige tantes. Zwanger van meisje nummer 3. Ik ben een echte enthousiasteling, deel graag mijn ervaringen en verhalen met anderen, word mega gelukkig als m’n meiden er mooi bij lopen en ben dan ook een echte fashion freak. Verder werk ik parttime als kapster en geniet ik de overige dagen van mijn meiden. Ik blog regelmatig in m’n vrije uurtjes en doe dit met veel plezier, lees ze hier.

 


Hoihoi! Ik ben Kelly Janssen, 23 jaar, woonachtig in Sint-Hubert (Noord-Brabant) & werkzaam bij de Boerenbond/Petsplace. Sinds 14 april 2017 ben ik een hele trotse mama geworden van mijn zoontje Wout. Ik vind het ontzettend leuk om te schrijven en mijn ervaringen in het moederschap te delen. Ook houd ik ervan om te fotograferen. Deze foto’s vind je dan ook terug op mijn Instagram.

 


Latoya, 29 jaar, getrouwd met Dennis en moeder van twee kleine boefjes Fedde (2013) en Ytse (2017). In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als verzorgende IG in de ouderenzorg, wat soms een hele uitdaging is door de wisselende diensten en de drukke baan van mijn man.  In mijn vrije tijd probeer ik uiteraard zoveel mogelijk te genieten van onze twee kleine mannen en te bloggen!

 


Mijn naam is Cindy. Ik ben getrouwd met Mark en samen hebben wij een zoon Jax (2017). Ik heb de auto-immuunziekte Hyperthyreoïdie, hierdoor is er een hoop in mijn leven veranderd. Vanaf april 2018 heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in een Software bedrijf. Mijn man is werkzaam als Personal Trainer/Gewichtsconsulent en heeft PTSS. Hierdoor is ons leven een uitdaging, maar samen zijn we sterk. Bloggen is helemaal nieuw voor mij, maar het lijkt mij ontzettend leuk om jullie mee te nemen in mijn ervaringen en kennis. Daarnaast ben ik actief op Instagram waar ik het heerlijk vind om mijn foto’s delen van ons leven.

 


Charlotte, 26 jaartjes jong, drukke vrolijke mama van twee lieve kindjes; Mila (2014) en Luan (2017). En de gelukkigste vrouw want ik ben getrouwd met de leukste man van Nederland. In het dagelijkse leven ben ik een vrolijke, gezellige zuster in een verpleegtehuis. Mijn passie is bloggen en schrijven.

 

Marilyn
Marilyn, moeder van maar liefst 4 prachtige kindjes. Charlayne van 4,5, Arthur van 3 en tweeling Yvoli en Joël van 10 maanden. Naast haar prachtige gezin is ze eigenaresse van de webshop Little King Arthur. Marilyn miste vooral stoere en leuke kleding voor jongens en kleding die net even anders is dan wat er hier al verkrijgbaar is. Dus ging ze op zoek naar merken die nog niet of nauwelijks in Nederland verkrijgbaar zijn, het liefst van nieuwe, creatieve ontwerpers, fairtrade en gemaakt van biologisch katoen. Goed voor de wereld en goed voor jouw kindje. Als moeder van vier kids onder de vijf maakt ze een hoop mee. Soms is het best zwaar maar er zijn vooral veel leuke en grappige momenten. Graag deelt ze met jullie de ups en downs van een druk, hectisch gezin en alle hete vuren waar je als moeder voor komt te staan.

 

kim , blogger bij babylabel

Kim (36) staat samen met vriend André graag op het toneel, maar sinds ze de trotse moeder is geworden van Ben (geboren in januari 2015)  en Sam (november 2017) kent ze naast acteren een nieuwe passie: het moederschap. Zo makkelijk als het soms kan lijken, zo uitdagend is het. Maar saai is het daarentegen nooit. Voldoende om over te schrijven dus!

ster

Kom bij ons team van bloggers voor Babylabel

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw kindjes of ben je zwanger of net bevallen van je eerste kindje? Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij gaat bloggen voor Babylabel. Stuur een mailtje naar info@baby-label.com en welkom bij ons team van bloggers bij Babylabel!


Comments are closed.

Back to Top ↑