hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Bloggers Babylabel

Het online magazine wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. De mama’s (to be) en bloggers bij Babylabel bloggen dagelijks over diverse belevenissen. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent zwangerschap, bevalling, het eerste levensjaar, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je deze blogs ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Kom voor ons bloggen: bloggers gezocht >>

Redactie Babylabel

Colinda eigenaar Babylabel, bloggers bij babylabel, mama blogger, blogsite babylabel, babyblogs
Colinda, oprichter/eigenaar van Boyslabel.com, Girlslabel.comBabylabel.com, heeft een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. Getrouwd met Bas en moeder van 3 boeven Thijs, Sebas en Boris   ❤ kids ❤ shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pictures ❤ citytrips

Bloggers bij Babylabel

 

bloggers bij babylabel, babylabel blogger, babyblogger, mamablogger

Babyblogger: Evelyne

Mijn naam is Evelyne en ik ben 32 jaar. Mijn kersverse man Litse (we zijn net getrouwd) en ik zijn de trotse ouders van Charlotte (15/04/2017). Wij reizen graag en nu ons dochtertje er is mag ze gewoon gezellig mee! Verder vind ik het superfijn om Charlotte mooi aan te kleden en haar kamertje te decoreren. Graag deel ik met jullie mijn ervaringen als kersverse mama. Want mama zijn is ontzettend fijn, maar soms ook heel onzeker, heftig of juist hilarisch! Ook via mijn Instagram kan je ons leven een beetje mee volgen. bloggers bij Babylabel

 

esther, mamablogger, babyblogger, babylabel

Babyblogger: Esther

Hi! Mijn naam is Esther (28) en sinds 2012 ben ik samen met mijn vriend Remco. Samen met mijn vriend heb ik een prachtige dochter  Lauren (4-1-2018) waar ik nooit over uitgepraat raak. Bloggen is nog nooit zo populair geweest. Ik vind het prettig om alles te kunnen delen met een publiek en een ontzettende leuke band op te bouwen met mensen die houden van dezelfde interesses als ik. Ik zou mezelf omschrijven als spontaan, eerlijk, creatief en grappig. Volg mij en mijn blogs hier op Babylabel.

 

Babyblogger: Dagmar

Mijn naam is Dagmar (33) en dolgelukkig met mijn vriend Frans. We zijn de trotse ouders van Jula (2013) en Jasmijn (2015). Twee heerlijke pittige meiden die begin september heerlijk kunnen gaan moederen aangezien ze dan een broertje krijgen! Ik ben drie dagen per week werkzaam als kinderfysiotherapeut en doe dit werk met veel plezier. In mijn vrije tijd geniet ik natuurlijk zoveel mogelijk van mijn gezin, ga ik graag naar het theater en op vakantie naar Italië. Ik vind het leuk om foto’s en filmpjes te maken van mijn kinderen en in invulboeken hun mooiste uitspraken en andere herinneringen bij te houden. Omdat ik zo van schrijven hou vind ik het enorm leuk dat ik mijn ervaringen als moeder met jullie kan gaan delen via blogs.

bloggers bij Babylabel

babylabel blogger, babyblogger

Babyblogger: Pauline

Mijn naam is Pauline. Ik ben 30 jaar oud en  woon samen met mijn vriend Valentino in Brabant. In juli 2018 verwachten we ons eerste kindje, een dochter. Ik werk fulltime in de kinderopvang als administratief medewerker en pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang. In mijn vrije tijd vind ik vriendinnen en gezelligheid heel belangrijk. Ik heb een zwak voor winkelen, zowel online als in de stad, ga graag lunchen of uiteten, volg iedere week naailessen en besteed ook tijd aan mijn eigen blog. Verder ben ik actief op Instagram en kan heerlijk genieten van een avondje Netflix. Met een komend moederschap wordt mijn leven vast nog gezelliger druk, laat maar komen die blogs!

 

babyblogger, blogger babylabel, babyblog, mamablog, babylabel

Babyblogger: Mandy

Hi allemaal! Mijn naam is Mandy en ik ben 29 jaar oud. Samen met mijn vriend Lex  en een heel scala aan huisdieren woon ik in Amsterdam. Afgelopen zomer, op 8 augustus 2019, ben ik bevallen van ons zoontje Morris. Voorheen stond ik met veel plezier vijf dagen voor de klas en sinds de geboorte van Morris werk ik drie dagen. Ik heb schrijven altijd al interessant gevonden maar kon nooit een onderwerp bedenken wat mij écht inspireerde om mee aan de slag te gaan. Met de komst van Morris veranderde dit. Met hem is geen dag hetzelfde!

 

kim , bloggers bij babylabel, mama blogger, blogsite babylabel, babyblogs

Babyblogger: Kim

Kim (36) staat samen met vriend André graag op het toneel, maar sinds ze de trotse moeder is geworden van Ben (geboren in januari 2015)  en Sam (november 2017) kent ze naast acteren een nieuwe passie: het moederschap. Zo makkelijk als het soms kan lijken, zo uitdagend is het. Maar saai is het daarentegen nooit. Voldoende om over te schrijven dus! blog

ger

bloggers bij Babylabel

Babyblogger: Renate

Mijn naam is Renate (33) en gelukkig getrouwd met Ed. Samen hebben wij twee prachtige kinderen, een jongen van 2 en een meisje van 5 jaar. We genieten elke dag meer en meer van deze twee eigenwijze lieverds. Twee jaar geleden heb ik mijn baan als juf opgezegd en ben ik als fotograaf aan de slag gegaan. Naast het fotograferen schrijf ik graag en lees ik alles wat los en vast zit. Ik ben lief, geduldig, ontzettend eigenwijs (ze hebben het niet van een vreemde) en creatief. Ik houd ervan om dingen te doen die mij een boost geven. 

In deze tijd waarin alles soms aan je voorbij lijkt te vliegen is het soms heel prettig om even stil te staan bij het moment. Doordat ik hierover schrijf maakt het mij bewuster en helpt het om verder te kijken. Ik kijk ernaar uit om mijn verhalen met jullie te delen. 

 

Blogger Gabriëlle

Hoi!  Mijn naam is Gabriëlle (31). Trotse mama van twee lieve tieners, Jamilia (2006), Dylano (2008) en van baby Jayden (september 2018). Vriendin van Arjen, met wie ik een lat relatie heb, waar we samen voor hebben gekozen omdat dat voor ons prima werkt. Ik ben creatief, hou van sporten, dagjes weg, beauty, en fashion..

Ik ben begonnen met bloggen voor Babylabel omdat het me een super leuke uitdaging lijkt om mijn ervaringen over het moederschap te mogen delen met mede mama’s. Ik ga schrijven over mijn missie om tussen alle drukte door een fit mom te gaan worden, omdat ik weet hoeveel moeders en andere vrouwen mede door de druk van Social media etc in strijd zijn met hun zelfbeeld, lichaam en voeding. Natuurlijk ook door tijdgebrek omdat mama zijn al een enorme (maar mooie) taak is! Ook andere onderwerpen over het moederschap, zwangerschap en handige “do it yourself’s” staan op de planning. Ik hoop dat jij als lezeres in mijn blogs herkenning kan vinden en dat ik je mag inspireren en soms even kan laten lachen!

Maak ook kennis met de mama bloggers voor Boyslabel >>

Maak ook kennis met de mama bloggers voor Girlslabel >>

Kom bij ons team van bloggers bij Babylabel

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw kindjes of ben je zwanger of net bevallen van je eerste kindje? Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij gaat bloggen voor Babylabel. Stuur een mailtje naar info@baby-label.com en welkom bij ons team van bloggers bij Babylabel!

bloggers bij Babylabel


Comments are closed.

Back to Top ↑