hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Bloggers Babylabel

Het online magazine wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. De mama’s (to be) en bloggers bij Babylabel bloggen dagelijks over diverse belevenissen. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent zwangerschap, bevalling, het eerste levensjaar, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je deze blogs ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Kom voor ons bloggen: bloggers gezocht >>

Redactie Babylabel

Colinda eigenaar Babylabel, bloggers bij babylabel, mama blogger, blogsite babylabel, babyblogs
Colinda, oprichter/eigenaar van Boyslabel.com, Girlslabel.comBabylabel.com, heeft een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. Getrouwd met Bas en moeder van 3 boeven Thijs, Sebas en Boris   ❤ kids ❤ shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pictures ❤ citytrips

Bloggers bij Babylabel


Mijn naam is Evelyne en ik ben 31 jaar. Mijn kersverse man Litse (we zijn net getrouwd) en ik zijn de trotse ouders van Charlotte (15/04/2017). Wij reizen graag en nu ons dochtertje er is mag ze gewoon gezellig mee! Verder vind ik het superfijn om Charlotte mooi aan te kleden en haar kamertje te decoreren. Graag deel ik met jullie mijn ervaringen als kersverse mama. Want mama zijn is ontzettend fijn, maar soms ook heel onzeker, heftig of juist hilarisch! Ook via mijn Instagram kan je ons leven een beetje mee volgen. bloggers bij Babylabel

 

esther, mamablogger, babyblogger, babylabel

Hi! Mijn naam is Esther (27) en sinds 2012 ben ik samen met mijn vriend Remco. Samen met mijn vriend heb ik een prachtige dochter  Lauren (4-1-2018) waar ik nooit over uitgepraat raak. Bloggen is nog nooit zo populair geweest. Ik vind het prettig om alles te kunnen delen met een publiek en een ontzettende leuke band op te bouwen met mensen die houden van dezelfde interesses als ik. Ik zou mezelf omschrijven als spontaan, eerlijk, creatief en grappig. Volg mij en mijn blogs hier op Babylabel.

 


Mijn naam is Dagmar (33) en dolgelukkig met mijn vriend Frans. We zijn de trotse ouders van Jula (2013) en Jasmijn (2015). Twee heerlijke pittige meiden die begin september heerlijk kunnen gaan moederen aangezien ze dan een broertje krijgen! Ik ben drie dagen per week werkzaam als kinderfysiotherapeut en doe dit werk met veel plezier. In mijn vrije tijd geniet ik natuurlijk zoveel mogelijk van mijn gezin, ga ik graag naar het theater en op vakantie naar Italië. Ik vind het leuk om foto’s en filmpjes te maken van mijn kinderen en in invulboeken hun mooiste uitspraken en andere herinneringen bij te houden. Omdat ik zo van schrijven hou vind ik het enorm leuk dat ik mijn ervaringen als moeder met jullie kan gaan delen via blogs.

bloggers bij Babylabel


Mijn naam is Pauline. Ik ben 30 jaar oud en  woon samen met mijn vriend Valentino in Brabant. In juli 2018 verwachten we ons eerste kindje, een dochter. Ik werk fulltime in de kinderopvang als administratief medewerker en pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang. In mijn vrije tijd vind ik vriendinnen en gezelligheid heel belangrijk. Ik heb een zwak voor winkelen, zowel online als in de stad, ga graag lunchen of uiteten, volg iedere week naailessen en besteed ook tijd aan mijn eigen blog. Verder ben ik actief op Instagram en kan heerlijk genieten van een avondje Netflix. Met een komend moederschap wordt mijn leven vast nog gezelliger druk, laat maar komen die blogs!

 


Judith (36), getrouwd, moeder van vier super kinderen (geboren 2007, 2008, 2010 en 2013) en zwanger van een vijfde kindje (uitgerekend februari 2018). Ik ben juffrouw van een groep 8, werk bij een uitgever van een thematische onderwijsmethode en geef zwangerschapscursussen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het knutselen, wandelen met onze hond Huub, of bezig met ons huis. Ik heb erg veel zin om te schrijven over ons mooie, drukke gezin. Lees je mee?

 

bloggers bij babylabel, mama blogger, blogsite babylabel, babyblogs
Ineke (29), trotse moeder van zoontje Djurre Jones (03-04-2017). Vrouw van een zeeman. Werkt als verkoopster op de interieur afdeling van een woonwarenhuis. Is graag creatief bezig met van alles. Onder andere met de styling van bruiloften met vintage serviezen en mooie decoratie. Kijkt daarnaast graag films, houdt van lekker eten, shoppen en andere leuke uitstapjes doen. Lees mijn ervaringsblogs

 


Hoi hoi, ik ben Kim, 30 jaar, getrouwd en moeder van twee pittige tantes. Zwanger van meisje nummer 3. Ik ben een echte enthousiasteling, deel graag mijn ervaringen en verhalen met anderen, word mega gelukkig als m’n meiden er mooi bij lopen en ben dan ook een echte fashion freak. Verder werk ik parttime als kapster en geniet ik de overige dagen van mijn meiden. Ik blog regelmatig in m’n vrije uurtjes en doe dit met veel plezier, lees ze hier.

 


Hoihoi! Ik ben Kelly Janssen, 23 jaar, woonachtig in Sint-Hubert (Noord-Brabant) & werkzaam bij de Boerenbond/Petsplace. Sinds 14 april 2017 ben ik een hele trotse mama geworden van mijn zoontje Wout. Ik vind het ontzettend leuk om te schrijven en mijn ervaringen in het moederschap te delen. Ook houd ik ervan om te fotograferen. Deze foto’s vind je dan ook terug op mijn Instagram. bloggers bij Babylabel

 


Erin, een studerende mama van 23 jaar en het ietwat eigenwijze vriendinnetje van Peter. Wij zijn samen de enorm trotse ouders van Senn (5 maanden). Naast het moederschap volg ik nog een HBO studie en werk ik in een buitensportwinkel. Schrijven is mijn passie en laat dan ook regelmatig mijn gedachten los op mijn blog daarnaast ben ik graag creatief bezig. Onder het genot van een zeezoutcaramel Tony en een bakkie koffie kan ik mij uren vermaken met mijn fotocamera en mijn zoontje moet er als minimodelletje dan ook regelmatig aan geloven. Lees hier mijn blogs voor Babylabel.

 


Latoya, 29 jaar, getrouwd met Dennis en moeder van twee kleine boefjes Fedde (2013) en Ytse (2017). In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als verzorgende IG in de ouderenzorg, wat soms een hele uitdaging is door de wisselende diensten en de drukke baan van mijn man.  In mijn vrije tijd probeer ik uiteraard zoveel mogelijk te genieten van onze twee kleine mannen en te bloggen!

 

bloggers bij babylabel, mama blogger, blogsite babylabel, babyblogs
Mijn naam is Cindy. Ik ben getrouwd met Mark en samen hebben wij een zoon Jax (2017). Ik heb de auto-immuunziekte Hyperthyreoïdie, hierdoor is er een hoop in mijn leven veranderd. Vanaf april 2018 heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in een Software bedrijf. Mijn man is werkzaam als Personal Trainer/Gewichtsconsulent en heeft PTSS. Hierdoor is ons leven een uitdaging, maar samen zijn we sterk. Bloggen is helemaal nieuw voor mij, maar het lijkt mij ontzettend leuk om jullie mee te nemen in mijn ervaringen en kennis. Daarnaast ben ik actief op Instagram waar ik het heerlijk vind om mijn foto’s delen van ons leven.

bloggers bij Babylabel


Charlotte, 26 jaartjes jong, drukke vrolijke mama van twee lieve kindjes; Mila (2014) en Luan (2017). En de gelukkigste vrouw want ik ben getrouwd met de leukste man van Nederland. In het dagelijkse leven ben ik een vrolijke, gezellige zuster in een verpleegtehuis. Mijn passie is bloggen en schrijven.

 

kim , bloggers bij babylabel, mama blogger, blogsite babylabel, babyblogs
Kim (36) staat samen met vriend André graag op het toneel, maar sinds ze de trotse moeder is geworden van Ben (geboren in januari 2015)  en Sam (november 2017) kent ze naast acteren een nieuwe passie: het moederschap. Zo makkelijk als het soms kan lijken, zo uitdagend is het. Maar saai is het daarentegen nooit. Voldoende om over te schrijven dus! bloggers bij Babylabel

 

Laat ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Ellen van Veen, 21 jaar , Ik ben pas ( 17 – 9 – 18’ ) trotse moeder geworden van Nolan Cooper. In augustus ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven! Samen wonen we met nog 2 viervoeters in Leidschendam. Ik studeer zelf nog en binnenkort wil ik weer werken. Manlief werkt bij de koninklijke marechaussee. Een druk en dus chaotisch leventje al met al! Ik hou ervan om heerlijk bezig te zijn; boodschappen doen, te shoppen , opruimen , treinreizen en blogs te lezen en te schrijven maar een hele dag series te kijken kan ik ook. Ik ben lekker vlot, neem geen blad voor me mond en heb af een toe misschien een iets te uitgesproken mening en bekijk ik alles ‘t liefst van de positieve kant! Volg me via Instagram @e.vveen, liefs van mij!

 

Saskia van Kooten, bloggers bij Babylabel

Mijn naam is Saskia, ik ben 31 jaar oud en de trotse mama van zoontje Puk (26-02-2017) waar ik nooit over uitgepraat raak. Ik vind het heerlijk om mijn verhalen, ideeën, tips en uitstapjes met jullie te delen en daar over te bloggen. Hoewel ik meestal positief en enthousiast ben ingesteld zal ik ook zeker de lastige kanten van het moederschap niet verbergen. Ik hoop dat jullie je in mijn blogs zullen herkennen en ben benieuwd naar jullie feedback. Volg mij via instagram.

Maak ook kennis met de mama bloggers voor Boyslabel >>

Maak ook kennis met de mama bloggers voor Girlslabel >>

Kom bij ons team van bloggers bij Babylabel

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw kindjes of ben je zwanger of net bevallen van je eerste kindje? Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij gaat bloggen voor Babylabel. Stuur een mailtje naar info@baby-label.com en welkom bij ons team van bloggers bij Babylabel!

bloggers bij Babylabel


Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/de-bloggers-bij-babylabel
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242