Datenight tijdens de Corona crisis

5 mei 2020

Het is wat, die Corona crisis. Sociale contacten zijn enorm beperkt nu en een avondje uit zit er eigenlijk niet meer in. Waar je eerst met je lover buiten de deur ging eten of een avondje bios nam zit je nu samen thuis op de bank.

Datenight tijdens corona crisis

Hoe kun je er nu toch voor zorgen dat je een leuke datenight thuis hebt met je vriend?

Tips op een rijtje.

  1. Haal het uiteten in huis. De horeca heeft het zwaar nu en veel ondernemers bieden de mogelijkheid aan om het eten uit het restaurant op te halen of te laten bezorgen. Zorg ervoor dat je voor de kinderen eten hebt en neem zelf niet veel. Op tijd erin dat grut en lekker samen dineren in eigen huis.
  2. Online bingo. Als je een beetje goed zoekt kun je super veilig online meedoen aan een bingo. Bingo is anno 2020 helemaal hip! Je kunt dit zelfs met vrienden combineren op afstand. Livestream en gegarandeerd een leuke avond.
  3. Gezelschapsspellen. Dit klinkt suf, maar het is weer eens wat anders. Denk aan yatzhee of rummikub, maar ook grotere spellen. Wijntje of biertje erbij, hapjes en je hebt een avondvullend progamma.
  4. Pathé thuis. Je kunt nu bij Pathé sneller films huren die net uit de bioscoop zijn. Sommige zijn nu tijdens de Corona crisis ook nog scherp geprijsd. De popcorn vind je in de supermarkt, lampen uit en genieten van je eigen thuisbioscoop!
  5. Massage. Niks is zo fijn als even relaxen nu je misschien wel 24/7 thuis bent (geweest) met je kinderen. Elkaar masseren is dan echt een doeltreffende weg naar ontspanning. Geurkaars aan, zen podcast op de achtergrond en even helemaal niks…

Deze tips voorkomen misschien dat je Netflix al uitgekeken hebt en allebei nietszeggend met je telefoon in de hand de avonden naast elkaar op de bank doorkomt.

Natuurlijk is dat ook wel eens lekker ; ), maar om toch wat quality time te creëren zijn het proberen van deze tips echt de moeite waard.

datenight tijdens corona crisis
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

keuken

3x tips voor een keuken met klasse

Er is geen plek in huis die zo veel karakter kan uitstralen als de keuken. Het is de plek waar...
Beeldje-van-de-zwangerschap

Leg jouw zwangerschap vast met een 3D zwangerschapsbeeldje

Echo’s van je kindje in je buik, geboortekaartjes, een babyshower of de eerste foto’s van dat kleine wondertje. Er zijn...
img (2)

Style your baby bump in deze hippe zwangerschapskleding

Hippe zwangerschapskleding is er eigenlijk niet denk je wanneer je zwanger bent. Maar wanneer je goed kijkt zijn er zeker...