Swingen in Bella’s Swing Paleis

5 mei 2018

Het ‘uit’ seizoen is weer begonnen. We kunnen weer genieten van lekker weer, dus gaan we ook dagjes of weekjes weg. Maar een dagje uit met peuter? Wat ga je dan doen? En een dagje uit met twee peuters? Wij mochten vorige week naar Avonturenpark Hellendoorn, omdat daar een nieuwe attractie werd geopend, speciaal voor de kleine avonturiers.

dagje uit met peuters, avonturenpark hellendoorn, dagje uit met kleine kinderen

Dagje uit met peuter

Nou kan je misschien denken; een pretpark waar peuters heen kunnen? YES! Want Avonturenpark Hellendoorn heeft namelijk een mooi gedeelte voor de allerkleinsten; Dreumesland. Onze peuters Lore en Sarah konden zich daar uren vermaken, een speciaal gebied binnen Avonturenpark Hellendoorn.

Alle attracties in Dreumesland zijn geschikt voor kinderen tot 120 cm. De kinderen kunnen de lucht in met het Avonturenrad, op de rug van een zwaan varen over een vijver in de Zwanenmolen, een ritje maken in een coole vrachtwagen, zelf een vliegtuig besturen, een ritje maken op de rug van een paard of plaatsnemen in de draaimolen. Ook voor de allerkleinsten is er in Avonturenpark Hellendoorn dus genoeg te doen!

Bella’s Swing Paleis

dagje uit met peuters, avonturenpark hellendoorn, bellas swing paleisDaar kwam dus vorige week een nieuwe attractie voor de allerkleinsten bij. In Bella’s Swing Paleis kunnen kinderen heerlijk dansen op en meezingen met populaire kinderhits en de aanstekelijke liedjes uit het park. Volgens de website van Avonturenpark Hellendoorn dansen de parkmascottes Baba en Bella regelmatig mee met de kinderen. Helaas hebben wij ze niet gezien.

De nieuwe attractie heeft mooie lichteffecten, Lore was erg onder de indruk. Ze houdt wel van een feestje en dansen! Kleine opmerking; peuters moeten via een trapje zonder trapleuning de zaal in, maar deze overbezorgde mama vond dat toch net iets te eng. De dames waren beide wel snel uitgekeken op de ‘attractie’ (wat eigenlijk alleen een zaaltje was met muziek en licht), maar toch trok de muziek de meisjes een paar keer terug! Ach ja, door die korte spanningsboog zijn het ook peuter hé?

dagje uit met peuters, avonturenpark hellendoorn, dagje uit met kleine kinderen

We wisselden de nieuwe dreumes attractie af met de andere attracties in Dreumesland en een rondje over het park zelf. Dat leerde me overigens dat Lore ook in een paar grotere attracties mag, natuurlijk wel onder begeleiding. Sarah was er nog net iets te klein voor.

We komen hier zeker nog eens terug, maar dan wel als Lore iets groter is en in wat meer attracties mag!

Kortom; een geslaagd dagje uit met peuter, uuh twee peuters! Bedankt Avonturenpark Hellendoorn!

Lees ook: eerste keer naar het kindertheater >>

dagje uit met peuters, avonturenpark hellendoorn, dagje uit met kleine kinderen

dagje uit met peuters, avonturenpark hellendoorn, dagje uit met kleine kinderen

dagje uit met peuters, avonturenpark hellendoorn, dagje uit met kleine kinderen

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...