Dag juf, dag meester

8 juli 2021

Het einde van het schooljaar, het is altijd een speciaal en bijzonder moment. Vooral na dit schooljaar met Covid19, hebben de juffen en meesters zich voor de volle 100% ingezet. Zelf heb ik bij Lauren ook veel lof voor de peuterjuffen. Ook tijdens de sluiting wegens Corona kregen we filmpjes en opdrachten opgestuurd waar Lauren met veel plezier mee bezig ging.

Aan het einde van het schooljaar is het bij veel mama’s en papa’s gebruikelijk om een cadeautje te geven aan de meester en juf. Hieronder enkele cadeautips om afscheid te nemen “dag juf, dag meester, bedankt

Theetas – Dikke knuffel

THEEtas & KOFFIEtas

Zelf vind ik dit een erg leuke originele cadeautip voor de juf of meester. Er zijn verschillende soorten theetassen en koffietassen met een leuk thee-ei. Maar wat zit er nu allemaal in een THEEtas. Er zitten twee zakjes met 20 gram thee, een houten lepeltje, een thee-ei en 25 gesprekskaartjes over van alles. Van beide theesoorten krijg je 20 gram thee. Je schept met het houten lepeltje de gewenste hoeveelheid thee in het thee-ei, waarna je samen met je dierbare de vragen van de kaartjes kunt beantwoorden.

Koffietas – Liefs

In de KOFFIEtas zitten 10 zakjes biologische dripkoffie in. De biologische koffie is fijngemalen met een premium kwaliteit. De zakjes van 7 gram zijn verpakt in een speciaal filterzakje met 2 uitvouwbare oren. Ook hier zitten vraagkaartjes bij. De juf of meester hebben dan een mooie taak in hun welverdiende vakantie.

Deze tassen zijn verkrijgbaar online en in de winkel van Odile Giftshop

Een leuke mok

Een mok, misschien wel één van de meest gegeven cadeau’s. Want tjah, die juffen en meesters die drinken natuurlijk heel veel koffie en thee. Er zijn verschillende varianten. Zoedt & BLOND Amsterdam hebben leuke mokken maar waarom maak je zelf geen mok. Personaliseer het met foto’s of teksten zoals dag juf, dag meester, bedankt. Wedden dat er een glimlach op het gezicht komt van de juf of meester.

Bedankt meester
Dag juf

Kaart met gelukspoppetje

Op de website van Miek in vorm hebben ze ontzettende leuke ansichtkaarten met een gelukspoppetje. Zelf vind ik dit altijd wel erg leuk om te geven of te krijgen. Je kunt de kaart bij een cadeautje toevoegen, zoals bij een tof notitieblok of bij een zelfgemaakt cadeau. Op de achterzijde is er nog ruimte voor een persoonlijke tekst. Er zijn diverse varianten voor de juf en meester beschikbaar.

Bij Miek in Vorm hebben ze nog tientallen andere ideeën zoals notitieblokken, pennen, etuis en sleutelhangers voor de juffen en meesters. Maar ook leuke kant-en-klare cadeau pakketten.

Vergeet-me-nietjes in bloempot

Bloempot voor de meester/juf

Wil je dat je juf of meester je echt niet vergeet? Geef een bloempotje met vergeet-me-nietjes (kweek-set). Bij 100 Procent leuk hebben ze super leuke wegwerpbare bloempotjes gemaakt van naaldhout. De juffen en meesters hebben dan een mooie taak in de vakantie om de vergeet-me-nietjes te laten groeien.

Knutselen voor de juf/meester

Natuurlijk is het ook erg leuk om even zelf iets te gaan knutselen, tenminste de meeste kinderen voelen zich dan wel heel trots. Een zelfgemaakt knutselwerkje maakt het natuurlijk allemaal nog net iets persoonlijker. Bijvoorbeeld deze leuke uitzwaai-handjes. Het enige wat je nodig hebt is een rietje, papier, potloden, stiften of verf. Hoe simpel maar hoe leuk!

Veel knutselplezier!

Bijna vakantie

Lauren en mama zijn ook druk geweest, en Lauren kan niet wachten om de cadeautjes te geven aan haar leuke peuterjuffen. Na de vakantie ziet ze één peuterjuf nog weer in haar vertrouwde klasje, de andere peuterjuf stopt er helaas mee na 36 jaar en gaat haar dromen najagen wat ook erg belangrijk is. Ik ben erg benieuwd wat jullie allemaal als ‘cadeautje’ hebben. Laten jullie me het weten?

Liefs, Esther

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...