hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding

Published on oktober 31st, 2016 | by Robin

0

Happy in Claesen’s

De nieuwe collectie van Claesen’s is weer fijn! Je kunt er voor elk kind wel een item vinden. Van strepen tot stippen en van een stoere jeans look tot schattige tule. Ik ben zelf helemaal fan van het donkerblauwe rokje met witte stippen voor meisjes. Wat een fijn rokje om met van alles en nog wat te combineren. In de nieuwe wintercollectie zie je ook veel printjes terugkomen. Ik houd ervan. Strepen, sterren, stippen. Het kan mij niet gek genoeg zijn. Zeker omdat dit meteen een speels effect geeft en omdat het ook nog is helemaal van deze tijd is, ben ik er heel happy mee.

Collectie Claesen’s winter 2016-2017

Om een indruk te geven van de nieuwe collectie, heb ik een aantal items geselecteerd voor meisjes en voor jongens. Voor meisjes in de tinten zwart, donkerblauw, roze en goud en voor de jongens donkerblauw en grijs. Zowel voor jongens als voor meisjes een stoere look, maar voor de meisjes nog net even dat schattige door details als roze en een goud hart mee te nemen. Ik ben benieuwd wat jullie van de collectie vinden.

claesens

Romper

T-shirt met gouden hart

Grijs vest met stippen

Donkerblauw rokje met sterren

Donkerblauw jurkje

Teddy rokje

claesens

Pyjama

Boxpakje

Blauw vestje

Sweater

Shirt met stippen

Grijs broekjeComments are closed.

Back to Top ↑