🎪 Life is a Circus met CarlijnQ 🎪

12 april 2018

📣 HOOGGEËERD PUBLIEK 📣 Graag presenteren wij je de nieuwe zomercollectie van CarlijnQ! En we love love love it. Kon haast ook niet anders, want ook voorgaan de collecties waren een denderend succes. Carlijn is taking over the world! Het circus thema dat deze zomer centraal staat, is werkelijk waar hilarisch. Kijk je mee?

Bekijk hier de nieuwe CarlijnQ winter collectie >>

CarlijnQ collectie: Life is a Circus

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18Kan je je het nog herinneren van vroeger? De spanning wanneer je naar een circus ging? De grote dieren die je van dichtbij ziet, de grappige clowntjes en de acrobatische stunts. Memories! Dat moet CarlijnQ ook gedacht hebben. Ze neemt ons mee naar een circus show, waar sterke mannen strepen dragen. Waar poedels door hoepels springen. En vooral waar je wilde leeuwen en super schattige zeehonden vindt. Allen sieren ze de topjes, broekjes en prachtige one pieces. Harlequin prints, dikke strepen en vetgedrukte tekst vormen een aanvulling op deze schattige verzameling personages.

Ze blijft met deze collectie trouw aan de vorige collecties: gewaagde grafische stijl, met een overheersend zwart en wit pallet, met zachte peach, baby blue en cool mint tonen die verzachten en kalmeren. Een absolute musthave dit seizoen is het gestreepte jasje, met daaronder het korte poedel broekje. Big heart eyes!

CarlijnQ

Het jonge merk is een paar jaar geleden opgezet door Carlijn Quirijnen en een wereldwijd succes! Het begon allemaal bij de tweejarige dochter van Carlijn: Doris. Ze werd een bron van inspiratie voor haar moeder. De designs blijven daardoor altijd dichtbij bij wat kinderen eigenlijk écht nodig hebben: zachte materialen met een comfortabele zit. Speelse prints die unisex gebruikt kunnen worden en stuk voor stuk organic, van kids van 0 tot 6 jaar.

Ben je trouwens ook al in de Brand Store van CarlijnQ geweest? In haar winkel in Rotterdam verkoopt ze niet alleen haar eigen items, maar ook de toffe kleding van Hugo Loves Tiki, FRNKYS, Bimble shoes en Mini Rodini.

Bekijk en shop deze hippe baby- en kinderkleding collectie van CarlijnQ bij:

Kixx-online 

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18

carlijnq jurk

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18

Bekijk meer babykleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...