online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


kleding carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18

Published on april 12th, 2018 | by Karen

0

🎪 Life is a Circus met CarlijnQ 🎪

📣 HOOGGEËERD PUBLIEK 📣 Graag presenteren wij je de nieuwe zomercollectie van CarlijnQ! En we love love love it. Kon haast ook niet anders, want ook voorgaan de collecties waren een denderend succes. Carlijn is taking over the world! Het circus thema dat deze zomer centraal staat, is werkelijk waar hilarisch. Kijk je mee?

Bekijk hier de nieuwe CarlijnQ winter collectie >>

CarlijnQ collectie: Life is a Circus

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18Kan je je het nog herinneren van vroeger? De spanning wanneer je naar een circus ging? De grote dieren die je van dichtbij ziet, de grappige clowntjes en de acrobatische stunts. Memories! Dat moet CarlijnQ ook gedacht hebben. Ze neemt ons mee naar een circus show, waar sterke mannen strepen dragen. Waar poedels door hoepels springen. En vooral waar je wilde leeuwen en super schattige zeehonden vindt. Allen sieren ze de topjes, broekjes en prachtige one pieces. Harlequin prints, dikke strepen en vetgedrukte tekst vormen een aanvulling op deze schattige verzameling personages.

Ze blijft met deze collectie trouw aan de vorige collecties: gewaagde grafische stijl, met een overheersend zwart en wit pallet, met zachte peach, baby blue en cool mint tonen die verzachten en kalmeren. Een absolute musthave dit seizoen is het gestreepte jasje, met daaronder het korte poedel broekje. Big heart eyes!

CarlijnQ

Het jonge merk is een paar jaar geleden opgezet door Carlijn Quirijnen en een wereldwijd succes! Het begon allemaal bij de tweejarige dochter van Carlijn: Doris. Ze werd een bron van inspiratie voor haar moeder. De designs blijven daardoor altijd dichtbij bij wat kinderen eigenlijk écht nodig hebben: zachte materialen met een comfortabele zit. Speelse prints die unisex gebruikt kunnen worden en stuk voor stuk organic, van kids van 0 tot 6 jaar.

Ben je trouwens ook al in de Brand Store van CarlijnQ geweest? In haar winkel in Rotterdam verkoopt ze niet alleen haar eigen items, maar ook de toffe kleding van Hugo Loves Tiki, FRNKYS, Bimble shoes en Mini Rodini.

Bekijk en shop deze hippe baby- en kinderkleding collectie van CarlijnQ bij:

Kixx-online 

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18

carlijnq jurk

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18

carlijnq, carlijn q, life is a circus, carlijnq ss18

Bekijk meer babykleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>

Tags: , , , , , , , , , , ,Back to Top ↑