Let’s smash that cake!

26 maart 2018

Je kind lekker laten graaien in het eten en van top tot teen onder het plakkerige eten zitten. Je moet er niet aan denken dus leer je al vroeg bepaalde eet etiquette aan. Maar voor één keer maken we een uitzondering! We doen namelijk een cake smash!

Een cakesmash organiseren voor je baby is echt super leuk! De foto’s van dit plakkerige gebeuren kan je namelijk goed gebruiken voor op de uitnodiging voor jouw baby’s eerste verjaardag. Maar je hebt sowieso een leuk aandenken voor later. En ook leuk idee: de mooiste foto van de cakesmash laat je op een slagroomtaart maken!

Cake smash tips

Een cake smash kan je heel gemakkelijk zelf doen! Je hebt er geen dure taart van de bakker voor nodig en zelfs geen fotograaf als je zelf ook aardig foto’s kan schieten. Let er bij de taart op dat je een lekkere smeerbare topping gebruikt. Kies vrolijke kleurtjes voor de vulling of topping. Je maakt het plaatje compleet met super leuke versiering.

Een taart topper is super leuk, maar zorg er wel voor dat je die op tijd weg haalt ;-). Verder hang je veel ‘first birthday’ slingers op, hang en leg je wat ballonnen en strooi je overal confetti. Maar het allerbelangrijkste: zorg dat je veel foto’s maken en misschien zelfs een filmpje! Gegarandeerd succes!

Heb jij al eens een cake smash gedaan? Leuk als je foto’s deelt met ons!

cake smash  cake smash

Heel speciaal is de eerste verjaardag van jouw kleintje. De geboorte herinner je je vast nog als de dag van gisteren, maar dat is nu alweer een jaar geleden. Wat is het snel gegaan het afgelopen jaar en wat heeft jouw kleintje al grote mijlpalen bereikt. Baby’s eerste verjaardag moet natuurlijk gevierd worden! Wij hebben een paar hele leuke tips voor je, lees ze hier >>

 

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_1349

Review – VTech Toet Toet Mega Bouwplaats

Een mega populair item in de speelgoedwinkel, en ik begrijp de hype wel! Volgens mij zijn alle kindjes hier even...
Voorleesboek brandweer Spuit Elf

Boekreview – Spuit Elf telt tot 10… 11

Dat het brandweer virus zich snel verspreid is overduidelijk met een papa als brandweer man. Dan is voor een klein...
Screenshot_20230111-154332

Baby musthaves, dit wil je gewoon hebben!

Alles is even lief, leuk en schattig als het om baby spullen gaat. Je handen jeuken al nog voordat je...