Lieve cadeautjes voor Moederdag

21 april 2018

Het is weer bijna Moederdag. Heb jij een attente man die voor een leuk cadeautje zorgt namens zoon- of dochterlief? Of ben je (net als ik) gedoemd om jezelf lekker in de watten te leggen? Hoe je Moederdag ook viert, ik heb voor jullie de leukste cadeautjes voor Moederdag bij elkaar gezocht, want wij moeders verdienen het om minstens 1 dag per jaar gevierd te worden! Een kind op de wereld zetten, verzorgen en opvoeden is nu eenmaal een TOP prestatie. Dus go mommy’s!!

Leuke cadeautjes voor Moederdag

cadeautjes voor moederdag

Een hippe mama kan natuurlijk niet zonder hippe tas, maar heb jij al gehoord van de diaper clutch? Nooit meer met zo’n felgekleurde functionele luieretui op pad om de luiers van je kindje mee te nemen. Samen met Van Veer bags heeft Mies & Co een elegante leren diaper clutch ontwikkeld. De clutch heeft twee vakken waar je de luiers, doekjes en zakjes in kwijt kan.

Kinderen moeten nu eenmaal eten, maar ben jij soms ook alle inspiratie zoek? Vraag dan dit leuke nieuwe boek Relax Mama in de keuken, voor jou geen gezeur meer aan tafel met deze succesrecepten.

Een leuk fotolijstje is ook altijd een welkom cadeau, wat vinden jullie van dit vintage lijstje? Wij worden helemaal happy met deze verzorgingsproducten van Oh Lief! alleen van het mooie blik word ik al helemaal vrolijk. Altijd goed deze leuke letterbanner, voor de liefste mama.

Het is natuurlijk ook helemaal oké om een leuk cadeautje voor je baby te kopen want, hé door die lieverd mag jij jezelf nu mama noemen! En laten we eerlijk zijn, a happy baby, is a happy mommy.

Kijk deze schattige Noodoll eens, je baby slaapt vast heerlijk met zo’n lieve knuffel in zijn bedje. Multifunctioneel en prachtig mooi zijn deze swaddle-doeken van Eden+Anais, ze zijn zo handig!

Hopelijk hebben jullie allemaal een heerlijke Moederdag!

Bekijk meer Mama musthaves >>

 

Prachtige schoudertas van Knit Factory

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

persoonlijk sieraad moederdag mamaloves

Prachtige persoonlijke sieraden voor Moederdag van Mamaloves

Moederdag, een dag waarin we alle mama’s in het zonnetje zetten, een dag waarin elke vrouw telt. Eigenlijk zouden wij...
babyboek hoe groot is jouw baby

Dag erwtje, welkom watermeloen!

Hoe groot is de baby in de buik? Die vraag krijgen zwangere vrouwen heel vaak. Mama’s-to-be’s weten precies hoe groot...
moederschap

Moederschap – soms voel ik me een andere moeder

Ik lees verhalen, hersenspinsels en ervaringen van andere moeders online en op social media. In veel van die gevallen voel...