Ik heb mijn handen vrij dankzij ByKay

19 november 2020
Deze week ontving ik de Classic Click draagzak Furry Leopard Rust van het merk ByKay. Aangezien ik heel enthousiast ben over de stretchy wrap draagdoek van ByKay die ik tijdelijk heb geleend van een vriendin, vonden wij het heel tof om deze draagzak uit te mogen proberen. 

Draagzak fan

We zijn al bekend met de draagzak free to grow van het merk Tula die we veel hebben gebruikt toen mijn dochtertje geboren is 2,5 jaar geleden.  Deze was knalroze met hartjes en dat vonden we toch wel iets te voor ons pasgeboren zoontje Reff. 

ByKay draagzak Furry Leopard Rust

Toen dit aanbod voorbij kwam ben ik meteen op de site gaan kijken en was ik opslag verliefd op de draagzak met Leopard print; de Furry Leopard Rust aangezien ik gek ben op dierenprintjes en roestkleur. Hij is mega zacht en gemaakt van babyvriendelijk katoen. 

Deze ByKay draagzak met leopard print komt uit de autumnlijn 2020 die nu op de website verkrijgbaar is. Overigens is deze draagzak ook in andere te gekke kleuren en printjes verkrijgbaar! 

BYKAY, draagzak met leopard print, draagzak met luipaardprint, Furry Leopard Rust

Reflux klachten

Ik loop de laatste tijd veel met de draagzak aangezien Reff dit erg prettig vind omdat hij dan rechtop zit qua houding en zo het minst last heeft van zijn flinke reflux klachten

Hij voelt zich veilig om lekker tegen mij aan te hangen en slapen, en ik geniet van zijn warme lichaampje tegen me aan terwijl ik daarlangs ook mijn handen vrij heb voor Saar en het huishouden. 

schoonmaken met baby, bykay, draagzak bykay, ByKay draagzak Furry Leopard Rust, ByKay click carrier draagzak Furry Leopard
 

Ideaal voor mannen!

De eerste weken hebben we veel de draagdoek stretchy wrap classic gebruikt, maar dit vond mijn wederhelft toch wel een beetje lastig qua knopen en omdoen. Een click en go maakt de drempel om te dragen voor hem een stuk kleiner. 

Wandelen

Ook hebben wij 2 hondjes waar we vaak mee gaan wandelen in de bossen en houden van actieve vakanties, niet altijd handig om met de kinderwagen over de wandelpaden te hobbelen dus ook dan gaat onze draagzak mee!

Bekijk dit prachtige filmpje

Zo hoeven we geen rekening te houden met kinderwagenvriendelijke paden en wordt Reff toch ergonomisch gedragen wat ik heel belangrijk vind. 

Mogelijkheden

Je kunt deze super toffe draagzak van ByKay op 3 manieren dragen;

– buikhouding

– rughouding

– heuphouding

Hiervan zijn ook hele goede instructie filmpjes en uitleg op de site te vinden. Na een keer kijken is het heel gemakkelijk om de draagzak aan te doen op de gewenste draagmanier.

schoonmaken met baby, bykay, draagzak bykay, ByKay draagzak Furry Leopard Rust, ByKay click carrier draagzak Furry Leopard

Mijn conclusie ByKay draagzak

Wij hebben al een flink stuk gewandeld met de draagzak en ik ben heel tevreden. de schouderbanden zitten erg comfortabel aangezien deze kruislings zitten in tegenstelling tot de tula free to grow die je als een soort rugzak draagt. En ik vind de stof echt geweldig zo lekker zacht tegen Reff zijn wangetje als hij slaapt! 

En zeg nou zelf deze mega zachte nellypantervelly draagzak is toch echt een eyecather die in je baby uitzet thuis hoort! 

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...