Bugaboo Buffalo

30 december 2015

Bugaboo introduceert de Bugaboo Buffalo. Een stoere all-terrain kinderwagen waarmee je gemakkelijk door het bos en op het strand kunt wandelen, maar voelt zich ook prima thuis in de stad en tijdens het shoppen.

Veelzijdig, robuust en ruim, de in zijn geheel opvouwbare Bugaboo Buffalo biedt meerdere opbergmogelijkheden, heeft een hoge en ruime stoel en een extra grote zonnekap voor extra bescherming tegen slechte weersomstandigheden en geeft je kindje een geborgen gevoel. De Bugaboo Buffalo kan in een twee-wielen positie worden gebracht zodat je de kinderwagen makkelijk door sneeuw en zand gebieden kunt manouvreren.

kinderwagens, wanderwagens, bugaboo, babypark, terrein kinderwagen

Lichte kinderwagen

De Bugaboo Buffalo kun je eenvoudig inklappen en staat rechtop wanneer je hem hebt ingeklapt. Daarnaast is de Bugaboo Buffalo met zijn 11,9 kilo erg licht van gewicht en hierdoor eenvoudig in en uit de auto te tillen. En toch is hij groot genoeg om van baby tot peuterleeftijd je kindje te vervoeren.

De bekleding van de Bugaboo Buffalo is verkrijgbaar in veel mooie kleuren, blauw, zwart, off-white, rood en roze. Favoriet bij ons is de petrol royal. Als basiskleur kun je kiezen uit  zwart of zand. Welke kleur is jouw favoriet? Kijk hier voor de hele Bugaboo collectie >>> 

bugaboo buffalo, nieuwe bugaboo kinderwagen

 

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderwagen ergobaby

Hoe kies je de juiste kinderwagen voor je baby?

Er zijn veel momenten waarop je met je baby op stap gaat, of dat nu een wandeling in de buurt...
veiligheid

LEVENSGEVAARLIJK: HYDROFIELE DOEK OVER KINDERWAGEN

Moeders opgelet: wij doen het ook al jaren, maar weet jij dat een hydrofiele doek over kinderwagen levensgevaarlijk is. Ook...
voetenzak voor de Maxi Cosi, voetenzak voor de maxi cosi

Warme voetjes dankzij Dooky

De herfst is duidelijk in het land, de dagen worden korter en ook beduidend kouder. Het seizoen van de hittegolven...