hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding

Published on maart 17th, 2017 | by Robin

0

Brands we love… nOeser!

Een van de merken die wij heel fijn vinden is nOeser. Wat vinden jullie hiervan? De nieuwe collectie is ook weer zo fijn. Wij hebben de leukste items voor je er uitgepakt en zijn helemaal gaan inspelen op de trend: zwart/wit gestreept! Hier word je toch blij van? De zomercollectie heeft dit keer als thema: big fish, little fish’. Een collectie die is geïnspireerd op de magische onderwereld. Wij hebben daar de zwart wit items uitgepikt. Want dit kan zowel voor een jongetje als een meisje en dat vinden wij wel lekker praktisch.

‘Be nutty, be nice’ staat natuurlijk weer centraal! Een beetje ‘nuttiness’ zie je in de verschillende printjes. En werken ze met hun signature biologisch katoen, zachte sweats en luchtige geweven katoen. Zit lekker, is verantwoord en ziet er ook nog eens super cute uit. Wat wil je nog meer!

Maar welke items hebben wij dit keer geselecteerd?

We beginnen met de streepjes, wat dat vinden wij altijd kunnen. Het is ook wel een trend die je elke keer terug zit komen. Het blijft ook zo leuk staan bij een kleine!

Hoe stoer is dit pak. Jouw kleintje steelt hier toch de show mee? Wanneer het boven de 20 graden wordt, kan jouw kleintje zeker wel wat luchtigs gebruiken.

Voor de meisjes, een schattige playsuit zonder mouwtjes!

Een heel pak iets te veel streepjes? Kies dan voor 1 item met een streepje, zoals deze short. Heel leuk te combineren met verschillende truien en t-shirts.

Meer op zoek naar een variant op de streep, dan is dit broekje ideaal. Ga mee op de golven van de zee. Met leuk detail van een haaienvin. Zwem jij mee in onze onderwaterwereld? Voor de jongens een stoer broekje en voor de meisjes in de vorm van een jurkje, schattig en stoer tegelijk.

Wil je toch wat meer rust in de kleding, dan heeft Noeser ook hele leuke items in zwart. Maar wel gevaarlijk met haaientanden erop! Trui en broekje zijn te koop via De Gele Flamingo.

 

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/brands-we-love-noeser/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/brands-we-love-noeser
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242