Me-time voor je baby!

22 maart 2018

De box is de ideale plek om je kindje vanaf de geboorte tot aan bijna 2 jaar te laten rusten, spelen en ontdekken. Me-time voor je baby! Met fijne box accessoires heb je geen kind aan je kleintje.

Rustmomentje in de box

Helaas kun je niet de hele dag met je baby rondlopen, al zouden wij dat wel het liefst willen natuurlijk. Maar wanneer je even je handen vrij wilt hebben en je baby wilt neerleggen, dan is de box een veilige plek. Bovendien is het een heerlijke plek voor baby’s om te leren bewegen, te spelen en te ontdekken. Even een rustmomentje voor mama en kind.

Handig om een box met verstelbare bodem aan te schaffen, zodat je de bodem lager kunt zetten naarmate je kindje ouder wordt en gaat leren zitten en staan. Zo kan je kind er niet uitvallen of uitklimmen. Zorg er ook voor dat de spijlen stevig zijn en ongeveer 4,5 tot 6,5 centimeter uit elkaar staan. Voor je het weet, kan je kind een spijltje vastpakken. Dan wordt omrollen gemakkelijker.

Plaats de box op een rustig plekje in de woonkamer, bij voorkeur in een hoek. Ook een fijne plek voor de box is bij het raam. Zo kan je kleintje naar buiten kijken en heerlijk naar de wolken turen. Let wel goed op dat de box op een veilige plek staat. Niet te dicht bij de verwarming, let ook op kamerplanten, gordijnkoordjes en teveel zonlicht!

box-accessoires-aankleding-box-boxkleed

Box accessoires en box aankleding

Je kunt je kindje in de box zacht neerleggen op een boxkleed, wat de box direct een nieuwe look geeft. Een box accessoires boxkleed kan ook worden gebruikt als speelkleed voor in de huiskamer.

Je kindje zal heerlijk in de box liggen op het boxkleed Elba van Koeka. Door de stonewash behandeling heeft de stof een mooie structuur. De decoratieve feston steek op de bovenzijde geeft het boxkleed een stijlvolle look. Een boxbumper beschermt het kindje tegen tocht in huis en tegen de spijlen van de box.

Spelen in de box

Leg je baby regelmatig even in de box, zodat hij/zij zelf even kan ontdekken wat er allemaal te zien is in de box en misschien zelfs al te spelen is in de box. Leg een lief knuffeltje in de box, of een speeltje waar geluid uit komt. Ook leuk voor je kleintje is een mobiel om naar te kijken. Leg steeds een paar dingen in de box en ruil die dan na een tijdje om met ander speelgoed. Hiervoor is een boxzak erg handig. Deze hang je aan de buitenkant van de box en berg je het speelgoed in op. Ook kan het bijvoorbeeld aan de rand van het bedje gehangen worden om er de pyjama of kleertjes in op te bergen.

Laat je baby heerlijk zijn kleine wereldje veilig verkennen en ontdekken in de box met deze box accessoires. Me-time voor je baby!

Meer baby musthaves >>

box accessoires, box aankleding, babylabel, babykamer

box accessoires

boxaankleding, boxzak, box accessoires, koeka, babylabel, baby musthaves

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...