online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Baby knuffels bobo buddies, knuffelrugzak, rugzak met looplijn

Published on januari 20th, 2016 | by Tamara J.

0

BoBo Buddies

Knuffels geven kinderen troost en een gevoel van veiligheid. Ik mocht de BoBo Buddies. Rugzak uittesten. Deze super zachte knuffels zijn niet alleen heerlijk om mee te knuffelen, maar ook nog eens heel erg handig. Met deze knuffelrugzak heeft je kindje altijd zijn beste vriendje van thuis bij zich. In het rugzakje vind je een heerlijk zacht fleecedekentje en bovendien kun je het rugzakje ook nog als kussentje gebruiken.

De oprichter van BoBo Buddies ( James Roupell) werd vroeger Bobo genoemd. Toen hij klein was, maakte zijn grootmoeder voor hem een knuffel met een dekentje erin. Later besloot hij om zijn eigen lijn uit te brengen, met knuffels die zacht en praktisch zijn.

BoBo Buddies zijn er in veel verschillende dieren: een giraf, konijn, leeuw, olifant, hond en aap. Ook hebben ze een knuffelrugzak met afneembare looplijn.

Silas kreeg de BoBo rugzakje opgestuurd in de vorm van een hond. Het rugzakje is zacht als een knuffel dus ook heerlijk om mee te spelen! Tevens heeft het rugzakje een afneembare looplijn. U houdt uw kind veilig bij u terwijl hij of zij de knuffel als een rugzakje draagt. Een leuke oplossing voor actieve kinderen die graag dingen ondernemen.

Naast de knuffelrugzakjes met of zonder looplijn zijn er ook BoBo Blankies: lekker grote knuffeldoekjes met een knuffeltje eraan. De elastieken armpjes van het knuffeltje kunnen om de pols van je kindje worden bevestigd. Zo raakt jouw kindje zijn favoriete BoBo Blankie nooit meer kwijt.

Silas was gelijk verliefd op zijn BoBo knuffel. Hij blijft ‘hontjeh’ &’ knuffeltjeh’’ roepen . Zo leuk om te zien dat kinderen zo blij kunnen worden van een knuffel. Helemaal fijn dat hij het knuffeltje als kussen kan gebruiken als hij even op de bank tegen mama aan ligt met zijn eigen dekentje.

bobo buddies, knuffelrugzak, rugzak met looplijn

bobo buddies, knuffelrugzak, rugzak met looplijn, babylabel

bobo buddies, knuffelrugzak, rugzak met looplijn

bobo buddies, knuffelrugzak, rugzak met looplijn

Tags: , , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑