BIBS GEBRUIKT NATUUR ALS INSPIRATIEBRON VOOR DE NIEUWE INFINITY FOPSPEEN

15 december 2022

Maak kennis met het gloednieuwe fopspeenontwerp van BIBS. Het design van de BIBS Infinity speen staat in het teken van ‘the circle of life’. De organische en zachte vorm doet je denken aan de verandering en terugkeer van de seizoenen en de in elkaar verstrengelde cirkels staan voor de eeuwigheid van het leven.

Het meest verkochte speenmerk in Nederland lanceert de BIBS Infinity fopspeen. Het elegante, stijlvolle ontwerp in combinatie met de zachte Scandinavische kleuren zijn een lust voor het oog. Hiermee kan BIBS nóg meer baby’s kalmeren en ouders tevreden stellen.

Design by nature

Naast hoogwaardige designs streeft BIBS ernaar producten te ontwikkelen voorzien van een ‘wow-factor’. Bij de Infinity speen combineert het merk de ijzersterke basis met een sierlijk uiterlijk. Het schild heeft meerdere ventilatiegaatjes waardoor er minder vochtophoping door speeksel zal ontstaan. De fopspeen is gemaakt van silicone in plaats van latex, zoals we kennen van de bekende BIBS Colour. Siliconen is een industrieel vervaardigd hypoallergeen, geurloos en smaakneutraal materiaal dat bekend staat om zijn zuiverheid. Het is 100% vrij van schadelijke en hormoon ontregelende ingrediënten zoals BPA, PVC en ftalaten. De gladde transparante siliconen speen is niet zo zacht als natuurrubberlatex, maar is vormvast en minder onderhevig aan slijtage.

Verkoopinfo

De BIBS Infinity fopspeen heeft een verkoopprijs van € 13,95 (2-pack) en is er in 10 kleuren: Ivory, Sage, Blush, Blossom, Dusky Lilac, Peach, Vanilla, Woodchuck, Fossil Grey en Mauve. De fopspeen is verkrijgbaar in maat 1 (0+ maanden) en maat 2 (6+ maanden), waarbij je kunt kiezen voor een anatomische of symmetrische speenvorm. Het schild is gemaakt van 100% voedselveilig materiaal en volledig vrij van BPA, PVC en ftalaten. De silicone speen voldoet, zoals alle BIBS-fopspenen, aan de Europese norm EN 1400+A2. De producten van BIBS zijn verkrijgbaar via Prenatal.

Over BIBS

BIBS, opgericht in 1978, is een premium Deens merk voor pasgeborenen, peuters en kleine kinderen, evenals hun ouders. Het allereerste BIBS-product, de Colour fopspeen, is een bestseller en een vaste favoriet onder ouders over de hele wereld. In de loop van de jaren heeft BIBS het assortiment uitgebreid en zich door ontwikkelt tot een premium en geliefd baby- en kindermerk. Naast fopspenen heeft BIBS o.a. speendoosjes, slabbers, speenkoorden, bandana’s en glazen flessen. De slimme BIBS producten maken het ouderschap leuker én makkelijker!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...