online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babyschoentjes tiny happy feet, babyschoentjes, babyslofjes, babysokjes

Published on augustus 7th, 2016 | by de Redactie

0

Tiny happy feet

In de grote winkel ketens is het soms lastig om vrolijke sokjes en schoentjes voor je kindje te vinden. Kies je wit, blauw of roze? Gelukkig is het aanbod online breed en origineel.

De sokken met kleine oortjes in allerlei dieren vormen zijn al een tijdje populair en met grote reden. Schattig voor een meisje onder een lief rokje of jurkje en deze foto laat zien dat ze ook heel goed kunnen voor onze zoontjes. Dit soort herkenbare items worden altijd snel ongekend populair via kanalen als Instagram. Kijk eens in de webshop De Kleine Koning voor wat inspiratie. Naast dat de sokken er lief uit zien zijn ze ook super handig. Want met kniekousen weet je zeker dat de beentjes warm genoeg blijven. En sokken die zo leuk eruit zien worden ook door de kleine met plezier gedragen.

tiny happy feet, babyschoentjes, babyslofjes, babysokjes

Bescherming babyvoetjes

Een andere bescherming babyvoetjes zijn de mini moccasins. Tegenwoordig verkrijgbaar in alle denkbare kleuren in zowel in leer als suède. Deze schoentjes staan zo lief eigenwijs en zijn ook met de ideale zachte zool voor als ze de eerste stapjes gaan zetten.

Zo kunnen we ook helemaal vrolijk worden van de blitse sokjes voor meisjes van Tumble ’n Dry. Daarmee maak je iedere outfit helemaal af. Ik zie dan een schattige naturel outfit van een wit shirtje met een soft jeans broekje met als verrassende accent zo’n roze luipaard sokje. Schiet daar dan nog zo’n gevleugelde Easy Peasy schoen overheen en je outfit is hip compleet.

tiny happy feet, babyschoentjes, babyslofjes, babysokjes

Kniekousen Panda

Soksloffen nijlpaard

Baby Paws blauwe schoentjes

Mini moccasin beige

Kniekousen Raccoon stripes

Roze easy peasy schoentjes met vleugels

Sokjes Tumble ’n Dry

 Comments are closed.

Back to Top ↑