Don’t bug me

15 maart 2016

Soms ben ik zo weg van een bepaald kledingstuk dat ik het lastig vind om afscheid te nemen. Met snel groeiende kinderen is dat helaas niet te voorkomen. Gelukkig komen daar altijd weer toffe items voor in de plaats. Mijn favoriete broekje van Mika is op dit moment absoluut het broekje met bug print van Daphne Vos.

De beestjes print vind ik echt te gek maar daarnaast is het ook gewoon een erg prettig model en het materiaal voelt super zacht aan. Het is echt zo’n broekje dat je steeds weer uit de kast pakt en nog makkelijk te combineren ook. Je shopt bij Daphne Vos nog veel meer mooie broekjes met allemaal unieke prints. Alle items in de shop worden namelijk handgemaakt en de print wordt gezeefdrukt.

Sinds kort trek ik schoentjes aan bij Mika als we naar buiten gaan. Zo blijven zijn voetjes lekker warm en hij begint al heel voorzichtig wat aan mijn hand rond te stappen. De Babyproof Smart van Shoesme zijn ideaal als eerste loopschoentjes. Deze witte schoentjes ogen fris en zijn dus super leuk voor het voorjaar en de zomer.

Ik ben heel erg blij met de groene items die Little Indians aan de collectie heeft toegevoegd. Vooral de sweater met ‘This baby rocks’ print vind ik super. En de insecten van het broekje vinden het vast heel fijn vertoeven op de bladeren van het stoere jasje.

hippe babykleding, minimode, babykleertjes, babylabel, beestjesprints1. This Baby Rocks sweater

2. Harembroekje

3. Shoesme sneakers

4. Baseball jacket Little Indians

Babykleding SALE >>

Meer babykleding >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Boyslabel >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Girlslabel >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...