Babykleding Beebielove nieuwe collectie, beebielove winter 2017, babylabel

Published on september 27th, 2016 | by de Redactie

0

BEEBIELOVE

Het is altijd een leuke tijd als de nieuwe collecties bij de winkels binnen komen. Ieder nieuw bezoek aan je favoriete webwinkel is als een cadeautje uitpakken. Het is lastig om niet heel hebberig te worden van al deze mooie spullen. Gelukkig groeien onze kleintjes als kool en is het naast leuk ook noodzaak om op de hoogte te blijven van al dat nieuws.

BEEBIELOVE nieuwe collectie

De jongens collectie heeft een stoere uitstraling, veel met de zonnige kleur geel en met vette kreten als ‘ROCK’, ‘WILD’, en “I CAN’T SLEEP’. Een ruime keuze fijne joggingbroekjes die niet belemmeren bij het kruipen en spelen. De grote collectie t-shirts, overhemden en sweaters maken het makkelijk om binnen een stijl je kleine in laagjes aan te kleden voor ieder type weer. Zoals je ziet zijn de kleuren en prints door heel de collectie goed op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je eindeloos blijven combineren.

Beebielove nieuwe collectie, beebielove winter 2017, babylabel

Bij de meisjes collectie zie je veel items met vrolijke roze accenten. Vrolijke sweaters met bloemen en tekst worden gecombineerd met washed stretch jeans broekjes, jeans jurkjes met warme leggings en een roze vachtjes vestje. Bloemen, streepjes, ruitjes en roze met geel accenten… wij worden er vrolijk van.

Welke items gaan snel in jouw winkelmandje? Wij zijn heel benieuwd. Bekijk en shop deze BEEBIELOVE nieuwe collectie.

Beebielove nieuwe collectie, beebielove winter 2017, babylabel

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑