Beautiful basics voor je baby

13 januari 2023

Comfort staat het eerste jaar hoog in het vaandel bij je baby. Goede basics zijn dan ook echt onmisbaar in de garderobe van je kleintje. Met deze beautiful basics kunnen jij en je baby een comfortabel jaar tegemoet.

Babystyling

De kleding van babystyling is niet alleen een lust voor het oog het is ook kleding waarin je kleintje zich volop kan bewegen. Comfort van het hoogste gemak! Voor babyboys, babygirls, twinning looks en kids t/m maat 128.

Babyface

Op een speelse en comfortabele manier de wereld ontdekken doet je kleintje in de kleding van babyface. De kleding is van zachte materialen gemaakt en zorgt voor genoeg bewegingsvrijheid voor je baby.

Dirkje

Lieve babypakjes tot stoere babykleding van mooie materialen in modieuze kleuren en wassingen voor een betaalbare prijs. Dirkje is een absolute musthave voor in de garderobe van je kleintje.

Koeka

Naast dat Koeka prachtige accessoires verkoopt voor de babykamer et cetera hebben ze ook een heerlijke zachte en warme kledinglijn voor de allerkleinste.

Little Dutch

Little Dutch komt geregeld met een nieuw thema in de collectie en deze zijn altijd even prachtig. De kleding is perfect gemaakt voor kleine beweeglijke baby’s. Comfort ten top!

Noppies

Ik denk één van de meest bekende babymerken die we kennen is Noppies. Dit merk brengt ieder jaar weer een heerlijke babycollectie uit. Onmisbaar in de kast van je kleintje.

Your wishes

Voor echt de mooiste printjes moet je bij Your wishes zijn. Hier zijn ze niet bang op print met print te combineren. Just do it! Heerlijke combinaties voor je kleine avonturier.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Snoozebaby wereldwijd verkrijgbaar

Het Nederlandse babymerk Snoozebaby timmert flink aan de weg. De labelproducten die al in ruim vijftien landen te koop waren,...
borstkolf neno perfetto

Hoe fijn! Ik mocht de Neno Perfetto testen.

De Neno Perfetto is een elektrische borstkolf en is waterbestendig. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in bad kolven. Neno Perfetto heeft...
zomerjasjes baby peuter (1)

Heerlijke jasjes voor het voorjaar

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine...