Bampidano review by Baby Ytse

25 oktober 2017

Echt super leuk dat wij (Ytse en ik) een setje kleding van Little Bampidano mogen reviewen. Spannend! Eerlijk gezegd moest ik het merk even opzoeken, maar des te leuker om hier kennis mee te maken! Lees verder in mijn Bampidano review…

Bekijk ook baby Chiel in Little Bampidano >>

Bampidano review

Onze kennismaking verliep goed. Met de uitstraling en de kwaliteit van de stof (soepel, zacht en stevig) was het liefde op het eerste gezicht. Gelukkig niet een stofje waarbij twee keer wassen de vorm eruit is. Erg leuk babykleding setje! Leuk patroontje en toevallig ook helemaal mijn kleur!

Ytse is bijna 5 maanden, zit in maat 68 en heeft als ‘probleem’ zijn gezonde-Hollandse-baby-bovenbenen. Broekjes kopen is dan ook niet altijd makkelijk, omdat bepaalde merken op zijn bovenbenen blijven hangen (lijkt zijn moeder wel). Een maat groter zit te ruim bij zijn taille en is dan vaak ook nog veel te lang. Niet echt shop vriendelijk dus! 😉

Bampidano babykleertjes

Het broekje van Bapidano zit hier en daar ook wat aan de strakke kant. Maar zoals ik al zei, hebben wij wel een lekkere Hollandse jongen. De stof is soepel en zacht, waardoor het broekje wel redelijk soepel aangetrokken kon worden. Bij de taille zit het elastiek vrij strak, maar met een aantal rek en strek oefeningen ging dit al iets beter. Wat erg fijn is, is dat de lengte vrij lang is. Hierdoor zou het een perfecte pasvorm hebben voor wat langere kindjes. Bijvoorbeeld bij mijn oudste zoon Fedde, hij is vrij lang en dun. Bij hem is het vaak dat als je broeken op lengte koopt, de taille veel te wijdt is. En als je op taille koopt dan heeft hij hoog water. Dit zou voor zijn postuur het perfecte merk zijn!

Het vestje is uiteraard ook van een soepele en wat dikkere stof. Zit lekker warm en heeft een moderne grote capuchon. De stof aan de binnenkant van de capuchon komt overeen met de stof van het broekje en de tekst op de rug is ook in dezelfde kleur, waardoor alles goed matcht.

Baby Alessia in Bampidano babykleding >>

Mijlpaal!

Het shirtje is simpel, maar hierdoor ook goed te combineren met andere kleding. Sowieso is deze kleding goed te combineren met andere kledingsetjes van Bampidano. De tekst op het shirtje werkt overigens ook erg inspirerend: “This way to have fun”… Ytse begreep het meteen en draaide tijdens de review voor de eerste keer van buik naar rug! Super trots natuurlijk!

Ytse vindt de stof zo te zien lekker zitten (en smaken), vind de kleurtjes mooi en heeft de soepelheid dus ook goed getest. Helemaal leuk om te doen deze Bampidano review!

Bedankt Bampidano!

Bampidano babykleding, bampidano review

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...
DSC00657

Review; Speentjes van Frigg..

Rae gebruikt al een hele tijd spenen. We kunnen inmiddels niet meer zonder. Rae gebruikt haar speen alleen als ze...