Vienna in Bampidano babykleertjes

7 oktober 2019

Deze keer mocht Vienna, babykleertjes testen van het kinderkledingmerk Bampidano. En wat ben ik enthousiast!! Het valt gewoon precies op maat en zelf iets groter. Ik kende het merk zelf persoonlijk niet, maar toen er werd gevraagd of dat ik het samen met Vienna wilde testen, heb ik het eerst even opgezocht en werd echt blij verrast!Bampidano babykleertjes

De Bampidano babykleertjes zijn vrij basic ( waar ik persoonlijk erg van houd), maar ook zitten er leuke opdrukken bij en zijn het kleertjes die goed voor zowel jongen als meisje kunnen., dus unisex babykleding!

bampidano, babykleertejs, babymeisje, bampidano review

Vienna heeft deze keer een jasje , een shirtje & een broekje gehad. Zo super schattig. Het jasje is een soort teddy jasje met drukkoopjes, dit vind ik erg handig omdat ik een rit soms vervelend vind omdat Vienna het nogal leuk vind om haar tongetje er langs te halen. Dus vind ik zelf drukkoopjes wat veiliger. Ook met aandoen en uitdoen vind ik dit fijn. Maar ook als het wat warmer is kun je de knoopjes gemakkelijk open maken.

donkerblauw babyshirtje, bampidano babykeertjes

Zo schattig dit shirtje

Verder had ze dan een shirtje met opdruk en een leuk broekje. Het shirtje , rekt goed mee en heeft redelijk lange mouwen dus soms zat Vienna haar handje erin verstop maar dat is kwestie van oprollen.

bampidano broekje, babybroekje, broek zwart met stipje

Heerlijk broekje

Wat ik zelf heel erg fijn vond was het broekje ! Hier ben ik echt zo fan van, het bevat een leuke print , en twee houte kleine knoopjes ( als gulp ) maar ook touwtjes zodat je het wat strakker kan doen. Vaak zijn broekjes gewoon te groot bij haar omdat ze smal is. Maar nu was hij in de lengte wat te lang, maar ik vond dit eigenlijk wel een pluspunt! Zeker omdat broekjes vaak wat gaan opstropen als die kleintjes het aanhebben, hier had ze echt nog een stuk over. Maar hier groeit ze vanzelf in .

Ik ben erg fan van Bampidano, en zal ook zeker als ik weer voor Vienna kleertjes nodig heb ook even bij Bampidano een kijkje nemen of er wat leuks bij zit!

bampidano review, bampidano babykleertjes

bampidano babykleertjes, babysetje babymeisje, babymeisje

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....