Wil jij een Babboe bakfiets testen?

6 februari 2019

Wat een goed nieuws; je kunt nu dicht bij jou in de buurt een Babboe bakfiets testen. Super handig. Ik zelf denk er geregeld over om zo’n handige bakfiets aan te schaffen. Het lijkt mij ideaal om alle kindjes in te vervoeren en meteen ook de boodschappen en andere benodigdheden welke ik dagelijks meesleep.

Bakfiets testen

Steeds meer ouders hebben interesse om een (elektrische) Babboe bakfiets te testen. Daarom lanceerde Babboe onlangs Try my Babboe, het ambassadeursplatform van Babboe waardoor geïnteresseerde ouders een testritje kunnen maken bij Babboe-klanten in heel Nederland.

Babboe is Europees marktleider en verkoopt bakfietsen voornamelijk via de webshop Babboe.nl. Jaarlijks organiseert Babboe meer dan 100 testmomenten om ouders kennis te laten maken met het fietsen op een Babboe. Door de komst van Try my Babboe is het nog eenvoudiger om vrijblijvend een bakfiets te testen.

Babboe ambassadeurs in heel Nederland

Afgelopen maanden hebben enthousiaste Babboe-klanten zich aangemeld als ambassadeur bij Babboe. Deze ambassadeurs zijn bereid hun tijd en Babboe beschikbaar te stellen voor het maken van een proefrit. Van Zeeland tot Friesland en van Twente tot Zuid-Limburg, Babboe is nu vertegenwoordigd door meerdere ambassadeurs per regio. Zonder tussenkomst van Babboe vindt er een proefrit plaats tussen één van de ambassadeurs en geïnteresseerden.

Beloning op basis van de review

Maarten Swijnenburg, marketeer bij Babboe: “De aanschaf van een bakfiets is geen alledaagse aankoop. Ouders testen tijdens testdagen het verschil tussen een tweewieler of een driewieler. Ook het testen van de elektrische ondersteuning op een Babboe wordt graag in de praktijk uitgetest. Door middel van Try my Babboe verbinden we vraag en aanbod. Het maken van een afspraak werkt eenvoudig en we krijgen veel feedback van de Babboe-klanten. Na de testrit schrijft de proefrit aanvrager een review over het testritje. De Babboe-eigenaar wordt beloond op basis van deze review.”

Geïnteresseerd om een vrijblijvend testritje te maken op een Babboe bakfiets? Kijk op Try my Babboe voor de ambassadeurs bij jou in de buurt.

Meld je aan als Babboe ambassadeur

Ben jij super enthousiast over jouw Babboe bakfiets en wil je dit enthousiasme met andere ouders delen? Meld je aan als Babboe Ambassadeur. Je verzorgt proefritten voor ouders bij jou in de buurt en voor elke proefrit spaar je voor leuke extra’s.

Lees ook: loopfiets belangrijk bij ontwikkeling kind >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...