hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts badponcho, cuddledry-badcape

Published on januari 10th, 2016 | by Colinda

0

Badderen wordt een feest …

Feest is het, wanneer je jouw peuter na het badderen of douchen omtovert in een klein draakje, compleet met gevaarlijke stekels en staart. Succes verzekerd!

De kinderponcho’s van Cuddledry zijn uitgevoerd in verschillende dieren thema’s, waaronder een koe, giraffe, lieveheersbeestje, draak en rendier. Deze luxe badponcho’s geven kinderen niet alleen de benodigde warmte na het badderen, maar ook de mogelijkheid tot het laten gaan van de fantasie en van bad tijd de fun tijd maken die het verdiend. Ook speciaal voor na het zwemmen is er een uitvoering gemaakt voor baby en peuter.

Speciaal voor baby’s is er een badcape waarmee je zonder stress je baby badderen: Cuddledry hands-free baby schorthanddoek maakt het leven van ouders een stukje makkelijker. Ooit een baby gebadderd? Zo ja, dan weet je als geen ander hoe ingewikkeld het soms kan zijn je baby vast te houden, te wassen en vervolgens veilig uit het badje te tillen en goed in een handdoek te krijgen. Het originele handdoekschort van Cuddledry is gemaakt om dat probleem het hoofd te bieden, zodat zonder stress er meer genoten kan worden van de fijne badkamer momenten.

Cuddledry maakt al haar producten van een speciale mix van katoen met bamboe die een unieke absorptie en zachtheid aan de dag legt, was na was, welke perfect is voor het gevoelige baby- en kinderhuidje.

Bekijk en shop alle Cuddledry badcape’s en badponcho’s bij:

 Bol.com

badcape draak, badcape giraffe, cuddledry badponcho, kinderponchocuddledry-badcape-badschort, badponchoGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑