De beste vakantiehuizen en allemaal babyvriendelijk

30 juli 2018

Wanneer je net een kleintje hebt (en ook al wat langer) kun je gewoon toe zijn aan vakantie. Even wat tijd samen doorbrengen en genieten van elkaar. Maar Waar gaan we naartoe op vakantie met een baby? Dit is een vraag die veel ouders vaak stellen. En dat is ook helemaal niet zo gek. Er zijn namelijk tal van dingen waar rekening mee gehouden moet worden wanneer het kleine kroost meegaat. Wij hebben een paar fijne vakantiehuizen gespot die iedeaal zijn om een baby naar toe te gaan. Want dat dit babyvriendelijke vakantiehuizen moeten zijn is natuurlijk vereiste nummer één!

Op vakantie met je baby

Je kleintje is nu al even bij jullie en je wil graag een paar dagen weg. Een vakantie van twee weken of een stedentrip. Maar ja als je al ziet welke spullen je allemaal nodig hebt voor jouw kleintje als je thuis bent, hoe gaat dit dan als je met vakantie bent? Op vakantie met je baby blijft wel een uitdaging, maar goede voorbereiding is het halve werk.

Babyvriendelijke vakantiehuizen

Babyvriendelijke vakantiehuizen, vakantiehuis spanjeAls je op een langere vakantie gaat (rond de twee weken) kun je alles goed voorbereiden. De vraag is alleen of je op een plek blijft of dat je meerdere plekken gaat bezoeken. Voor een eerste vakantie met een kleintje kan het fijn zijn om even op een plek te zijn. Zo heb je alle spullen bij elkaar en kun je er een soort routine voor vinden. Wanneer je op een plek bent, gaat het al snel zoals thuis en heb je voor al je spullen een plek gevonden. Bestemmingen in Europa zijn daar perfect voor. Helemaal wanneer je gaat vliegen is het handig dat de vliegduur niet te lang is. Zeker als eerste vakantie kan dat nog best wel spannend zijn. Of je kunt gemakkelijk met de auto naar een bestemming. Mijn voorkeur heeft een vakantiehuisje waar je echt je eigen plek hebt. Daar heb je vaak ook een gasstelletje bijvoorbeeld zodat je gemakkelijk eten kunt klaarmaken en het is er meestal rustiger dan op een camping of in een hotel.

Spanje is zeker een van mijn favoriete vakantielanden en helemaal met een kleintje. De relaxte sfeer, prachtige natuur en het mooie weer maakt dit voor mij een favoriet vakantieland. De prachtige Costa Blanca is zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier vind je ook echt babyvriendelijke vakantiehuizen met airco en van alle gemakken voorzien. Kies wel een vakantiehuis Costa Blanca met eigen zwembad zodat jullie samen ook heerlijk bij het huisje kunnen blijven en af en toe een heerlijke verfrissende duik kunnen nemen. Dat is nou echt vakantie!

 

Lees ook: vakantie op Ibiza met een baby >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sos armbandjes bandjes

Veilig op pad met de kids met de SOS armbandjes

Drukke plaatsen bezoeken, ik heb er geen moeite mee maar houdt de kids altijd wel heel goed in de gaten....
DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...