hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts het leukste babyspeelgoed, babyspeelgoed, hip baby speelgoed

Published on mei 10th, 2017 | by Robin

0

Hip babyspeelgoed

Elk kind speelt. En ook baby’s spelen. Juist baby’s. Want het is enorm belangrijk voor hun om te spelen voor hun eigen ontwikkeling. Ze kunnen babyspeelgoed vasthouden en weggooien, maar ook boekjes bekijken en de kleuren gaan herkennen. Een prachtige manier om jouw kleintje te laten ontwikkelen en ook fantastisch om te zien wat een kleintje allemaal al leert in een hele korte tijd.

Waar spelen baby’s graag mee? >>

Hip babyspeelgoed

Ook knuffels doen het erg goed bij de baby’s. Een knuffel kunnen ze makkelijk vasthouden en is zacht om tegen aan te liggen. Ook zijn knuffels heerlijk om voor jouw kleintje tegenaan te brabbelen. Een leesboekje van zachte stof is ook perfect, ze kunnen het aanraken, ze kunnen er naar kijken om kleuren te herkennen, maar ze kunnen er ook in knijpen en zijn dan verrast dat er een geluidje uitkomt.

We hebben het leukste babyspeelgoed voor zowel babyjongens als babymeisjes even op een rij gezet. Van schattige rammelaars en bijtringen tot zachte knuffels en van stoere auto’s tot een schattige babygym.

Bij baby’s maakt het nog niet zo heel veel uit wat je voor ze koopt, want ze hebben het nog niet zo door. Houd er wel rekening mee dat ze na een jaar toch echt wel hun voorkeuren gaan uitspreken.

babyspeelgoed, hip baby speelgoed, speelgoed dreumes, baby label

Houten autobaan

Wee Gallery Babyboekje

Nijntje knuffel

Glijbaan (staat ook heel leuk op het kamertje)

Oli & Carol wereldbol

Stapelblokken

Houten blokken

Speelbal

Loopwagentje

Favoriet: Sophie de Giraf babyspeelgoed >>

leuke kraamcadeautjes, neborn, babyboy, babygirl, baby geboren

De leukste kraamcadeautjes >>Comments are closed.

Back to Top ↑