De babyspa; een absolute aanrader

8 januari 2020

Af en toe heeft een mensenlichaam nood aan rust. Lekker even ontspannen en heerlijk zalig relaxen kan zo’n deugd doen. Dat geldt uiteraard niet alleen voor ons, volwassenen, maar ook voor onze babietjes. Wist je dat er zelfs speciale babyspa’s bestaan waar onze kleine schatjes helemaal tot rust kunnen komen en lekker gepamperd worden? Babyzen in Belsele (België) is zo’n prachtige plek waar de allerkleinsten zalig kunnen genieten van babymassage en hydrotherapie.

Babyspa Babyzen

Net op de dag dat mijn zoontje Leo 3 maanden werd, mocht hij lekker verwend worden bij Babyzen. We werden er vriendelijk onthaald door Eline, de eigenares. Een superlieve dame, die de sessie begon met een babymassage. Op een pop deed Eline voor welke bewegingen ik bij Leo mocht maken, handig! Hij genoot er met volle teugen van en ook ik vond het fijn om hem te mogen masseren met de biologische massageolie.

babymassage, babyzen review, babylabel

babymassage

Vervolgens mocht hij een zwembroekje aan, een heel schattig en bovendien herbruikbaar exemplaar. Geen wegwerp-zwempampers dus, geweldig toch! Daarna kreeg hij een zwembandje rond zijn nek en zette Eline hem heel zachtjes met enkele wiegende bewegingen in het water. Leo begon meteen gezellig te spartelen.

babyzen, babyspa, babyspa belgie, bayblabel, babyzen review, babyspa review

Babyspa sessie

De babyspa lijkt een beetje op een jacuzzi, maar dan kleiner en met raampjes aan de zijkanten, zodat je je kleine spruit gezellig kan zien trappelen. Babietjes van 2 weken tot 7 maanden kunnen er naar hartelust in dobberen. De hele sessie duurde in totaal ongeveer één uurtje, waarvan 20 minuten hydrotherapie. Actieve Leo heeft de volle 20 minuten vrolijk in het water gedanst en vond het duidelijk een heel aangename ervaring. En ook ikzelf vond het zo mooi om mijn zoontje te zien genieten en de rustige, kalme sfeer deed me goed.

babyspa

Babymassage en Babyspa is goed voor de ontwikkeling van je baby

Zowel babymassage als babyspa hebben heel wat voordelen. Wist je dat de babyspa de motorische en mentale ontwikkeling stimuleert? Daarnaast kan het ook verlichting bieden bij reflux, krampen en constipatie. Babymassage is dan weer onder andere goed voor de bloedsomloop en versterkt de band tussen jou en je baby.

Korting

Wil jij ook graag zo’n sessie boeken voor je kleine hartedief? Dan krijg je met de code “evelyne10” 10% korting! Meer info en boeken kan via de website van Babyzen.

babyspa, babyzen, babymassage

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...