Babyschoenen verslaving!

23 maart 2016

Laten we stellen dat ik een kleine babyschoentjes verslaving heb. Door de jaren en baby’s heen heb ik inmiddels een collectie babyschoentjes om u tegen te zeggen. Indianensloffen, sneakertjes maar nu Noud gaat rechtstaan en steeds meer stapjes begint te zetten, was het tijd voor het betere werk. Noud mocht deze super hippe Shoesme sneakers uittesten. Vinden jullie ze ook zo mooi?

Wist je trouwens dat alle schoenen bij Shoesme handgemaakt worden en er wordt steeds voor gezorgd dat de perfecte combi tussen schoonheid en kwaliteit behouden blijft. Mooi én degelijk, mijn favo combinatie voor baby en kinderspul. Ook krijg je bij ieder paar een handig boekje over de voetontwikkeling bij kinderen. Shoesme biedt hiermee een collectie aan die geschikt is vanaf de geboorte.

Babyschoentjes Shoesme

De babyschoentjes Shoesme die Noud test hebben een mooie koningsblauwe kleur en aan de achterkant een tof fluogeel accent. Helemaal van nu. Het schoentje is 100% leer gevoerd en geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. De zooltjes zijn heel flexibel om de voetontwikkeling en afwikkeling te ondersteunen. Ze zijn geribbeld om ervoor te zorgen dat je kindje makkelijk rechtstaan kan en niet wegglijd. Ook zijn ze op de drukpunten verzacht en gefoamd voor een groter draagcomfort. Ook niet onbelangrijk: De zolen zijn veilig getest voor de kleurstof en het is dus helemaal ongevaarlijk als je kindje de schoentjes in zijn mond stopt. Iets wat hier stiekem heel vaak gebeurd. Die kleine wiebelkont krijgt de schoentjes steeds te pakken tijdens het verschonen. Door de klittenband blijft het schoentje goed aanzitten. Dit zijn de enige schoenen in onze collectie die Noud niet zelf uitkrijgt. Ideaal! Ik vind ze helemaal top en goed voor uren oefen plezier!

Thanx Shoesme!

Lees meer over babysneakers en babyschoentjes >>

babyschoentjes shoesme, hippe babyschoenen

babyschoentjes shoesme, babylabel, eerste babyschoentjes, babymode

babyschoentjes shoesme, hippe babyschoenten, stoere baby jongensschoentjes

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...