hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babyschoentjes schuurman schoenen

Published on mei 29th, 2018 | by Karen

0

Zomerse babyschoenen gespot! + KORTING

Kindervoeten – en al helemaal babyvoetjes – groeien als kool en het voelt soms dan ook alsof je schoenen nog maar net gekocht hebt en ze zijn er alweer uitgegroeid. Voor baby’s is het extra belangrijk dat zij babyschoenen dragen die goed passen, want anders kunnen de voeten niet goed groeien en ontwikkelen. Juist als je kleintje begint met zijn eerste stapjes. Wanneer kleintjes een langere periode op te kleine kinderschoenen lopen dan kunnen de voeten verkeerd gaan groeien en kan jouw kind een verstoord looppatroon krijgen. Gelukkig spotten wij bij Schuurman Schoenen super leuke en goede babyschoenen, van onder andere KEQ.

Babyschoenen tic

Ik heb best wel een schoenen tic. Al zal mijn vriend zeggen dat ik een schoenen verslaving heb, maar dat terzijde. En niet alleen voor mezelf. Ook mijn dochter is goed verwend daarin. Want ik vind nou eenmaal: met één paar schoenen redt je het niet. Dus heeft ze een paar sneakers, regenlaarsjes, gewone laarsjes, instappers en gymschoenen. Uiteraard van verschillende merken. Vooral KEQ vind ik een goed merk (perfecte eerste loopschoentjes!), maar ook Bunnies JR of Jochie zijn aan te raden.

 SHOP vandaag deze  leuke baby schoenen met -20-30% KORTING by:

 Schuurman Schoenen.

Bekijk bijpassende babykleding >>

babyschoenen, zomer babyschoentjes, baby sandalen

Jochie sneakertje roze

Keq meisjesschoentjes vlinderprint

My first Ipanema sandalen

Keq babyschoentjes blauw

Sneaker met blauwe camouflage print

Teva sandaal blauw

Ipanema sandaaltje mintgroen

Jochie schoentjes roze

Bunnies schoentjes aqua blauw

Keq babyschoentjes denim blauw

Zilver met hartjes

Keq babyschoentjes roze met ananasprint

Bunnies schoentje blauw-wit-rood

TIP: hoe meet je de schoenmaat van je baby?

Controleer regelmatig of de schoenen van jouw kindje nog de juiste maat zijn. Wanneer je online babyschoenen en kinderschoenen koopt moet je zelf controleren of de schoenen goed bij jouw kind passen. Hoe? Pak een stuk papier of karton, zet een stip bij de langste teen en de hiel en meet het stuk ertussenin op. Meet altijd beide voeten op, want het kan zijn dat één voetje groter is dan de ander. Via een online maattabel weet je welke maat je moet hebben. Handig! Tel altijd 12 mm groeiruimte op bij de voetjes, want zo heeft jouw kind ruimte om zijn/haar voeten goed te laten groeien.

Bekijk meer babyschoenen >>

schuurman schoenen

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/babyschoenen/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/babyschoenen
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242