hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babyschoentjes bunnies kinderschoenen, winter 2017

Published on december 14th, 2016 | by de Redactie

0

Babyschoenen voor jouw kleintje

Deze winter is het een groot sprookje bij BunniesJR. De campagne beelden zijn op om te eten (volgens de boze wolf) 🙂 De perfect passende Bunnies babyschoenen en Bunnies kinderschoenen staan te popelen om op avontuur te gaan!

Babyschoenen en kinderschoenen

De beste basis om de grote wereld in te stappen is door stevig in de schoentjes te staan! Als jouw kleintje klaar is voor de volgende stap, wordt deze natuurlijk gezet met BunniesJR. Voor het nieuwe seizoen hebben ze weer de mooiste materialen, hippe motiefjes en leukste printjes gebruikt voor de schoentjes van jouw engel of bengel.

Bij de kleuren van het najaar wordt veel gebruik gemaakt van grijstinten, door het gebruik van metallics krijgen de schoentjes een frisse uitstraling. Binnen de nieuwe collectie baby- en kinderschoentjes zijn er veel nieuwe modellen terug te vinden. Maar natuurlijk mogen de oude ‘classics’ modellen niet ontbreken bij het favoriete schoenenlabel.

Welke schoenmaatjes passen het beste bij jouw kindje? Bunnies is onderverdeeld in 4 fases om de keuze nog makkelijker te maken; Baby, Flex, Stap & Superstap.

Daarnaast heeft BunniesJR in alle schoenen uitneembare zolen met een voetafdruk, zodat je makkelijk kan meten of de schoentjes niet te klein zijn. Zo ben je er altijd op tijd bij om weer nieuwe BunniesJR aan te schaffen!

Bekijk en shop het uitgebreide assortiment Bunnies babyschoenen en kinderschoenen oa bij:

Kleertjes.com  |  BunniesJR outlet shop

bunnies_bunnies734_216570_507bliksemcamel_winter_2016_zsfeer1

BunniesJR, babyschoenen, kinderschoenen

BewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/babyschoenen-bunniesjr/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/babyschoenen-bunniesjr
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242