Babyschoenen voor jouw kleintje

14 december 2016

Deze winter is het een groot sprookje bij BunniesJR. De campagne beelden zijn op om te eten (volgens de boze wolf) 🙂 De perfect passende Bunnies babyschoenen en Bunnies kinderschoenen staan te popelen om op avontuur te gaan!

Babyschoenen en kinderschoenen

De beste basis om de grote wereld in te stappen is door stevig in de schoentjes te staan! Als jouw kleintje klaar is voor de volgende stap, wordt deze natuurlijk gezet met BunniesJR. Voor het nieuwe seizoen hebben ze weer de mooiste materialen, hippe motiefjes en leukste printjes gebruikt voor de schoentjes van jouw engel of bengel.

Bij de kleuren van het najaar wordt veel gebruik gemaakt van grijstinten, door het gebruik van metallics krijgen de schoentjes een frisse uitstraling. Binnen de nieuwe collectie baby- en kinderschoentjes zijn er veel nieuwe modellen terug te vinden. Maar natuurlijk mogen de oude ‘classics’ modellen niet ontbreken bij het favoriete schoenenlabel.

Welke schoenmaatjes passen het beste bij jouw kindje? Bunnies is onderverdeeld in 4 fases om de keuze nog makkelijker te maken; Baby, Flex, Stap & Superstap.

Daarnaast heeft BunniesJR in alle schoenen uitneembare zolen met een voetafdruk, zodat je makkelijk kan meten of de schoentjes niet te klein zijn. Zo ben je er altijd op tijd bij om weer nieuwe BunniesJR aan te schaffen!

Bekijk en shop het uitgebreide assortiment Bunnies babyschoenen en kinderschoenen oa bij:

Kleertjes.com  |  BunniesJR outlet shop

bunnies_bunnies734_216570_507bliksemcamel_winter_2016_zsfeer1

BunniesJR, babyschoenen, kinderschoenen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...